Nu mai esti copil, esti femeie de-acum. Daca ai decis ca esti matura si ca iti poti indeplini obligatiile de femeie, nu este nici o problema, ai renuntat voluntar la adolescenta si la lipsa ei de griji. Trebuie neaparat sa te vada un ginecolog in prima luna de la inceperea vietii sexuale, mai ales ca acum faci parte din femeile cu risc mare de cancer de col uterin (fiindca ti-ai inceput precoce viata sexuala si nu te-ai protejat cu prezervativ asa cum se impune macar pana la 18 ani)
Vrei sa ramai copil dar ai facut sex.Cata minte poti avea sa mai si spui asta! In burta se misca inteligenta ta.Fa-ti un test de sarcina.
Buna
Cat timp a trecut de cand ai facut sex ultima data?
Daca a trecut 14 zile, poti face un test de sarcina fara sa te duci la medic.
Ti-a intarziat CM? de ce nu te-ai protejat? pentru 5 minute de bataiala suferiti si va stresati o viata.
Alta data foloseste cu incredere PREZERVATIVUL! chiar daca amicul nu doreste, atunci poti refuza sa te culci cu el specificand ca nu doreste un bebe.
Fa un test si apoi mai discutam!
Sarbatori fericite fara incidente
In burta nu ti se misca nimic. Cat timp a trecut de la contactul sexual? Asteapta pana la menstruatie si daca nu iti vine cum trebuie te duci si iti cumperi un test de sarcina si il faci. Daca iesi pozitiv trebuie sa te interesezi de un chiuretaj.
In cazul in care a trecut o zi doua te duci si iti iei pastila de a doua zi.
Poate esti doar paranoica. Ai si tu grija sa iti iei toate masurile de precautie inainte. Am in clasa o colega tot de 17 ani care a nascut pentru ca nu a fost atenta.
Era o piedica asa mare sa scrii cuvantul insarcinata?
du te la farmacie si cumpara un test de sarcina si fa l la minim 20 zile dupa actul sexual si te vei lamuri
Dar cand ai facut sex cu iubitul nu te-ai gandit la consercinte? Acum stai si regreta ce ai facut cu iubitul si pregateste-te de botez.
Iti lipseste taria de tine, daca te lasi manipulata de niste sentimente normal ca o sa te simti dusa de val si o sa iti doresti. Daca nu te gandesti la lucrurile astea si nu meditezi la scene perverse n-o sa ai treaba. Apoi, cat timp a trecut de atunci? Daca misca in burta e clar. Asa se invata tinerii minte, asa isi pierd copilaria, desi si-o puteau prelungi si ajung sa se casatoreasca la 16 ani pentru ca au ramas gravide cu barbati de la 25 in sus.
Okay a foat o pacaleala asa cum sa spun, dar oricum va multumesc de sfaturi! Nu am iubit si nici nu am sa fac "dragoste" la 17 ani. Am facut adevar sau provocare iar unul a spus sa scriu asta pe TPU. Asa ca va pup si va multumesc!
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: