Normal ca da daca iti place trebuie sa continui si ar trebui sa-i spui si la actual prieten ca nul mai iubesti nu da cu piciorul la sansa de ati cunoaste adevarata iubire eu iti urez noroc in dragoste si fa ceti spune inima astept raspuns
Il iubesti mai mult decat pe prietenul tau dar totusi vrei sa ramai si cu prietenul. ai grija.analizeaza mai bine ceea ce simti.nu sta cu amandoi deodata! alege-l pe cel care il iubesti mai mult, fiindca e nedrept sa il faci pe celalalt sa sufere fiindca ai da dovada de lasitate(probabil te gandesti ca de i-ai spune asta ar suferi). Mare grija ca s-ar putea sa fie doar o simpla atractie intre tine si prietenul care pleaca in strainatate si nu iubire! Totusi, lasa-te dusa de val.
Funda?
Ms mult pentru sfaturi am ales sa raman cu prietenul lui cel mai bun si am aflat si cauza comportamentului lui... adica umbla cu prietena mea Imi pare bine ca am facut lucru asta ... ma simt foarte bine ca am inceput sa am o relatie cu prietenul lui fara ca el sa stie
Da continua si lasa-l pe ala care a plecat fiindca daca a zis asa inseamna ca nu te iubeste
beausingurlamasamea întreabă: