| nolifee a întrebat:

Heyy ..credeti ca prima dragoste se uita? Sau va exista intotdeauna in suflet?

10 răspunsuri:
| Sociopat a răspuns:

Dragostea adevarata moare in cel mai barbar si sangeros mod posibil si la final scrie I LOVE YOU cu organe si alte alea...

| roxyflory a răspuns:

Se uita iti spun din proprie experienta happy

| DistrugatorulDeVise a răspuns:

Dacă intr-adevăr a fost dragoste şi nu o puerilitate, atunci nu se uită, crede-mă.
Cu timpul reuşeşti să treci mai departe, dar respectiva persoană niciodată nu o să iţi părăsească sufletul.

| VanillaBl a răspuns:

Eu nu am uitat-o... dar m-am resemnat.

| richarddawkins a răspuns:

Se uita, dar ceva tot mai pastrezi ca amintire

| 4b a răspuns:

Depinde de tine daca o dai uitarii sau daca o pastrezi ca amintire sa-ti aburesti/incanti copii/nepotii si cine-o mai fi

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Prima dragoste(prima relatie) nu cred ca se uita. ok, poate ca nu-ti mai pasa de acea persoana, poate ca nu mai simti nimic, dar iti amintesti.

| cmihai98 a răspuns:

Nu se uita dac chiar ai avut o reletie nu doar o gluma chiar nici acum nu pot uita prima relatie nu stiu de ce nu o pot uita?

| madyddd a răspuns:

Mulți susțin că prima dragoste nu se uită. Ba mai mult ei spun că poți trăi cu acea primă dragoste și în același timp să-ți iubești și partenerul de viață. Personal cred că nu poți avea același fel de dragoste pentru ambele persoane. E drept că nu am trecut pe-acolo, dar cred că cel puțin din punct de vedere logic, este aberant să iubești și "prima dragoste "și pe "a doua".

de uitat nu am uitat nici o iubire din trecut, fiecare si-a avut rostul eibig grin
in timp conturul primei iubiri se estompeaza si sentimentele isi pierd din intensitate...cand te indragostesti nebuneste e ca si cum ar fi mereu prima data.

| xLightInTheDark a răspuns:

First love never dies, asa se zice...

Întrebări similare