| Verdii a întrebat:

Heyy :d pai pe scurt treaba e ca imi place de un tip frumos de p-a 8-a si eu sunt p-a 6-a si stie ca-l iubesc de vrro (2ani) Partea proasta e ca a fost cu cea mai buna prietena s-au despartit iar acum e cu o fata atat de urata....adica e incuiata si etc.Va rog daca m-ati putea indruma in bine fara critici ( sunt noua). Simt ca-l iubesc enorm mi-a zis ca tine la mine. Am prostul obicei de-a ma da pe fata dupa un timp daca imi place de cineva. Imi urasc acest comportament. Cred ca erau alte fete mai frumoase pentru el nu ma asteptam la mine...dar chiar cu aia?!

Răspuns Câştigător
| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Nu stiu pot fi sentimente si in a 6-a dar nu stiu dc nu te dai pe langa el... sincer sunt a 8-a si mie mi-a placut de o fata de la clasa a 6-a chiar de 2 dar comportamentul urat adica tachinarile lor ( palme chestii, prosti ) m-au facut sa ma racesc chiar daca am vazut ca ma placeau deci, nu stiu bagate in seama vorbiti mai mult arata-i ca-l placi si daca nu esti chiar sperietoare cred ca va vrea sa fiti impreuna peste ceva timp dar arata-i ca-l placi mai mult si daca iti raspunde la gesturi inseamna ca si lui ii place normal ar trebui sa-l lasi pe el sa te intrebe daca vreti sa fi impreuna fiindca daca il intrebi tu te va lua nu stiu, va zice ca esti usor de manipulat etc. Bafta in continuare daca esti mai speciala ca fata cu care e reusesti sa-l cuceresti, dar parca esti cam micuta!

| Verdii explică (pentru Coarna_Mihai_1990):

Merci de sfat :* Acuma nu-s chiar urata.

2 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

Eu zic ca in primul si in primul rand ar trebui sa vorbesti cu cea mai buna prietena a ta despre asta si sa ii ceri parerea. Avand in vedere ca au avut o relatie, trebuie sa iti dea "acordul" ei sau cel putin asa ar fi frumos. In caz ca se va supara foarte tare, te sfatuiesc sa te gandesti de doua ori daca se merita sa strici o prietenie pentru o relatie nesigura. Daca totusi te decizi ca ai fi dispusa sa faci unele compromisuri, ii poti da de inteles foarte subtil baiatului ca si tu tii la el si ca ai vrea mai mult. Daca cu adevarat va dori sa fie cu tine, sigur nu te va lasa sa astepti prea mult timp. Totusi, nu uita ca esti inca foarte tanara si ai in fata o gramada de timp pentru a avea relatii frumoase.