| secret700 a întrebat:

Heyy! deci sa fiu directa. mie si celei mai bune prietene ne place de un baiat(amandoua stim ca nu o sa avem niciodata vreo relatie cu el deoarece el o place pe vara mea, este mai complicat) e treaba ca eu i-am spus ca imi place de el.nu am mai vb un timp dar acum vad ca ne-am revenit. aseara el incerca sa o pupe pe vara mea.si eu normal ca stateam suparata. toti ma intrebau ce am dar nu le raspundeam. acum pe mess el m-a intrebat ce am (eu stiu ca nu isi face griji pentru mine ca sunt suparata. e doar curios sa vada ce am.)treaba e ca nu pot sa ii spun ca sunt suparata pe el pentru ca a pupato pe varamea. ce pot sa ii spun? am incercat sa ii spun ca nu e treaba lui si ca nu o sa ma inteleaga niciodata. ce pot sa ii spun?

4 răspunsuri:
| jordan_8604 a răspuns:

Raspundei tot cu o intrebare, EXEMPLU
De ce ma intrebi ce am? Ti-se pare ca am ceva?
Daca spune DA, Spune-i simplu ca ai si u problemele tale ca toata lumea, daca insista sa afle ce ai inseamna ca baiatului incepe sa-i placa de u, Oricum la mijlok e vara ta, mai multe sfaturi nu-ti pot da, nu ar fi corect fata de verisoara ta care probabil chiar il iubeste.

| Liviucu a răspuns:

Esti mica si e normal sa existe gelozia. Dar nu te baga in ograda altuia. Daca este al ei si l-a luat inaintea ta, stai in banca ta. Pentru ca daca pe viitor o sa fii cu cineva si alta o sa vrea sa ti-l sufle nu cred ca o sa-ti placa. In plus este si neam cu tine si nu e OK deloc. Stai linistita, ei nu se vor casatori, vorba aia, asa ca imediat dupa ce se vor desparti vei intra tu in paine. Asa ca fii pe faza si nu mai fi suparata. Un sarut sau o imbratisare e apa chioara. Va veni si randul tau. happy

| Alec a răspuns:

Propuneti-i un threesome si e al vostru. GARANTAT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam curvar baiatul, a vazut ca voi doua il placeti si vrea sa va transforme in sclavele lui asa ca se da pe linga verisoara ta ca sa va faca pe voi geloase si sa faceti orice numai sa intrati in gratiile lui, in locul vostru mi-as vedea de scoala iar de baieti aveti timp sa va ocupati ca nu s-a dat faliment la fabrica de facut baieti