| Mysteriousdream a întrebat:

Heyy guys (deci baieti..pentru ei e intreebarea) stiu ca suna putin ciudat dar ce ati zice despre o fata draguta pe care toti baietii o curteaza, de 16 ani care nu a mai fost sarutata pana acum de nici un baiat pentru ca ia respins pe toti..credeti ca e ceva admirabil la ea daca isi asteapta printullaughing.sau ceva stupid ca ia respins pe toti..adica stiu ca multe fete la varsta astaau facut deja sex...
thanks. xoxo

Răspuns Câştigător
| LineGuide a răspuns:

Nu e nimi grav, dar acel print e care il astepti de obicei nu vine, pentru ca tatal lui moare...devine rege...si altele.Glumeam normal.Nu e intocmai bine sa respingi pe cei ce te pretuiesc.
Mult noroc!

7 răspunsuri:
| Alexakos a răspuns:

Da
e ceva admirabil. de aia o si admir pe cea mai buna prietena a mea. pentru ca nu este la fel ca restul. si ma bucur ca nu e la fel.

| neutrino a răspuns:

Faptul ca multe fete au facut sex pana-n 16 ani, nu este o mandrie. Ca se lauda cu acest lucru este deja o prostie. Vrei sa fii ca ele? E foarte simplu sa fii femeie, e mai greu sa traiesti ca o femeie. La 16 ani poti linistita sa ai un prieten, fara a face neaparat sex. La aceasta varsta sexul e o curiozitate, nu o necesitate.

| Andrei233 a răspuns:

Eu cred ca e un lucru demn de admirat.

| Chriistos a răspuns:

Eu cred ca nu stie sa sarute.

| mariumarius a răspuns:

Nu cred ca este ceva stupid ca i-a respins pe toti..ci"admirabil" cum ai spus...si poate ca inca nu e pregatita de o relatie.zic

| alma17 a răspuns:

Eu am 15 ani si mi se intampla la fel ea si pot sa zic ca ma simt destul de mandra ca multi ma plac si ii resping pe toti big grin.

| Adrian9019 a răspuns:

Este ceva mult mai mult decat admirabil, cum ai spus si tu fetele la varsta ei au bagat castraveti in ele,