Nu e nimi grav, dar acel print e care il astepti de obicei nu vine, pentru ca tatal lui moare...devine rege...si altele.Glumeam normal.Nu e intocmai bine sa respingi pe cei ce te pretuiesc.
Mult noroc!
Da
e ceva admirabil. de aia o si admir pe cea mai buna prietena a mea. pentru ca nu este la fel ca restul. si ma bucur ca nu e la fel.
Faptul ca multe fete au facut sex pana-n 16 ani, nu este o mandrie. Ca se lauda cu acest lucru este deja o prostie. Vrei sa fii ca ele? E foarte simplu sa fii femeie, e mai greu sa traiesti ca o femeie. La 16 ani poti linistita sa ai un prieten, fara a face neaparat sex. La aceasta varsta sexul e o curiozitate, nu o necesitate.
Nu cred ca este ceva stupid ca i-a respins pe toti..ci"admirabil" cum ai spus...si poate ca inca nu e pregatita de o relatie.zic
Eu am 15 ani si mi se intampla la fel ea si pot sa zic ca ma simt destul de mandra ca multi ma plac si ii resping pe toti .
Este ceva mult mai mult decat admirabil, cum ai spus si tu fetele la varsta ei au bagat castraveti in ele,
LanguageMaster întreabă: