Daca tie ti-a placut prima de el, si ea i o prietena buna asa cum spui tu, ea ar
trebui sa se de-a la o parte. De ce sa te dai tu la o parte? Iti place de el?
Lupta pentru el, nu te lasa, acum nu vreau sa zic sa te "lupti" literal cu
prietena ta, asta ar fi ridicol . Dar daca chiar iti place de el, si te vei da la o parte, asta te-ar face o fraiera, ce eu cred ca nu esti. BAFTA!
Corect. Daca tie tio placut de el de ce te-ai dat la o parte. Cand ai fost cu el de ce ai crezut ( metoda clasica ) " ca nu e bun pentru tine si ca mai sunt baieti care vor sa fie cu tine "? E clar ca vroia sal elibereze de tine. Nu stiu cat de buna prietena ii daca face din astea da tu nu trebuie sa te abtii sa-i spui daca ea o calcat peste "regula sfanta" nu te culca cu cine ma culc eu tu de ce sa o respecti sa nu-i spui? App nu te bate nici literar nici fizic cu ea pentru ca asta doar o sal incite pe el, o sa adune o multime de baieti la "cat-fight-u" care ar urma, a-ti pica de fraiere amandoua, ca va bateti in primul rand pentru 1 baiat, 2 pentru un coleg de clasa, si 3 pentru acelasi baiat . Spune-i lui cum sta treaba, ce tio zis, ce-o facut si o sa aleaga el cu cine sa fie, da eu zic ca de astfel de prietena cea mai buna te poti lipsi. SUCCES :*:*:*
beausingurlamasamea întreabă: