| TVD13 a întrebat:

Heyy guys! Stiti intrebarea asta (cred)

Pai v-am mai zis ca mie imi place de un baiat. iar pr mea cea mai buna stia asta! Dar ea s-a mutat cu el in banca asa ne-a mutat diriga si dupa un scurt timp mi-a zis ca si ei ii place de el! Eu am zis sa nu ma cert cu ea si am inceput sa ma dau incet incet la oparte! Dar problema e ca el nu ma lasa sa-l uit si ea in pauze se duke se da la el se joaca si etccc! si pe deasupra imi mai si pov! Eu ce sa fac?

Si pe deasupra mi-a zis ca atunci cand eu am fost cu el, ea cica a plans dar la inceput ea m-a impins sa ma pun cu el dar mai tarziu imi zicea ca el nu e bvun pentru mine si ca mai st multi baieti frum care ar vrea sa fie cu mine...

Eu ce sa fac? Ce sa cred? nu pot sa-i zic nimic pentru ca totusi e prietena mea si nu vreau s-o fac sa sufere dar faza e ca si ea ma face pe mine sa sufar si nu pot sa-i zic! Ce sa fac?

Sfaturi va rog? st foarte deprimata si chiar am nevoie de asa ceva!:*:*
etc etc etc...

Credeti ca as fi egoista sar rea sau as faceo sa planga daca m-as baga din nou. adica pana la urma ea stia ca mie imi place de el. Dc sa nu iau ce e de fapt al meu... Dar inainte sa fac IAR o prostie laughing) vreau sfaturi orice ma ajuta
bye!

2 răspunsuri:
| robi_4834 a răspuns:

Daca tie ti-a placut prima de el, si ea i o prietena buna asa cum spui tu, ea ar
trebui sa se de-a la o parte. De ce sa te dai tu la o parte? Iti place de el?
Lupta pentru el, nu te lasa, acum nu vreau sa zic sa te "lupti" literal cu
prietena ta, asta ar fi ridicol laughing. Dar daca chiar iti place de el, si te vei da la o parte, asta te-ar face o fraiera, ce eu cred ca nu estihappy. BAFTA!

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Corect. Daca tie tio placut de el de ce te-ai dat la o parte. Cand ai fost cu el de ce ai crezut ( metoda clasica ) " ca nu e bun pentru tine si ca mai sunt baieti care vor sa fie cu tine "? E clar ca vroia sal elibereze de tine. Nu stiu cat de buna prietena ii daca face din astea da tu nu trebuie sa te abtii sa-i spui daca ea o calcat peste "regula sfanta" nu te culca cu cine ma culc eu tu de ce sa o respecti sa nu-i spui? App nu te bate nici literar nici fizic cu ea pentru ca asta doar o sal incite pe el, o sa adune o multime de baieti la "cat-fight-u" care ar urma, a-ti pica de fraiere amandoua, ca va bateti in primul rand pentru 1 baiat, 2 pentru un coleg de clasa, si 3 pentru acelasi baiat happy. Spune-i lui cum sta treaba, ce tio zis, ce-o facut si o sa aleaga el cu cine sa fie, da eu zic ca de astfel de prietena cea mai buna te poti lipsi. SUCCES tongue:*:*:*