| iiDouaPuncteParanteza a întrebat:

Heyy Guyyss...Inainte de a pune intrebarea stiu ca sunt cam mica. dar asta e viata...

Asa.Cum sa ii arat iubitului meu cat de mult il iubesc?

Problema mea:
Nu pot sa ies cu el in oras si chestii din astea.sa ma duc la el acasa sau sa vina el la mine deoarece parintii mei nu sunt de acord sa am eu un iubit mai ales pe el.ne intalnim pe strada si cand vin eu de la scoala[cateodata]

Helppp:*

Fundita

P. S.:Am 12 ani.si el la fel.

Pwpp

5 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Te invidiez, esti o fericita! Eu la 12 ani aveam grija de 4 frati, ce sa-mi mai arda de iubit si nu te supara, gasesc ca parintii tai au dreptate, ca esti prea micuta pentru acest "capitol". Chiar iti arde asa de tare? Hai, te rog, uraste-ma, pentru ca nu iti inteleg sentimentele pentru Andrei.
Dar vreau, sa te intreb, cum ti-a demonstrat iubitul tau, ca te iubeste? De ce numai noi, trebuie sa fim slabe si sa cersim iubirea baietilor? Nu te-ai simti mai bine, daca ai vedea un baiat ca moare de dorul tau si ar face orice numai sa-i arunci o privire?

| fedot a răspuns (pentru elena):

Frumos spus happy

| iiDouaPuncteParanteza explică (pentru elena):

Mi'a demonstrat n multe moduri ca ma iubeste si eu nu i'am demonstrat nimic.asta vroiam sa zic.si eu cred ca as fii destul de mare ca sa am macar un iubit.macar de asta sa ma bucur.pentru ca mi'au ajuns certurile cu prietenii din anturaj si alte chestii.macar "iubitul" acesta ma intelege.

| elena a răspuns:

@fedot, cred ca esti primul, care apreciaza ceea ce am scris, de-a lungul anilor pe TPU. Multumesc din suflet pentru apreciere. Sper ca @KiDdUuU sa inteleaga, cu adevarat, ceea ce am dorit, sa-i transmit.

| GabrielaSandica a răspuns:

Mai bine iti vezi de copilaria ta si daca el te iubeste, o sa ti demonstreze el asta prima data si tu dupawinking. iar atunci vei sti ce sa faci.