| Adrianaa15 a întrebat:

Heyy.I-am spus unui baiat, cam acum o luna, ca il plac si l-am intrebat daca as avea vreo sansa la el. Insa el mi-a spus ca nu e vorba de șansă, insa paream prea insistenta daca il intrebam ce anume vrea sa zica prin" nu e vorba de sansa " asa ca am incercat sa raman prietena cu el. Insa el nu ma baga deloc in seama asa ca am renuntat sa mai vorbesc cu el. NU stiu chiar simt ceva pentru el ..Am 14 ani iar el 17 ..ne vedem foarte rar din intamplare, in rest mi-e frica sa il intreb daca iese sau altceva ..Imi puteti explica faza cu " nu e vorba de șansă „? ce a vrut sa zica?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

A vrut sa zica ca esti disperata si agresiva si ca avand in vedere comportamentul tau nu pse poate vorbi de sansa. Baietilor le plac femeile care se lasa cucerite, nu cele care se ofera pe tava. o astfel de femeie nu va fi niciodata dorita si nu va avea nici o sansa reala sa castige atentia unui baiat.

| Madnees a răspuns:

Poate a vrut sa iti spna indirect ca ii place de altcineva sau poate l'ai speriat fiind asa de directa. Lasa'l un pic sa isi revina si apoi incearca sa vorbesti cu el, dar nu il mai lua asa de tare...nu de alta, dar s'ar putea sa il pierzi de tot.

| neutrino a răspuns:

Adica el este un adolescent, iar tu inca esti un copil.

| Adrianaa15 explică (pentru neutrino):

Nu cred că e asta ..deoarece mi-a spus că el nu mă crede o copila

| Rooobi a răspuns:

Prin faza cu " nu e vorba de sansa" adica nu e interesat de tine sau nu te place

| Allexandra1234 a răspuns:

Dupa parerea mea cred ca a vrut sa iti spuna unul din aceste 2 lucruri
a)Nu este atras de tine
b)Ai fost prea insistenta si s-a speriat.
Daca este atras de tine, lasa-l pe el sa vina la tine, vei vedea ca asa va fi happy.