In primul rand colegul tau foarte bun prieten care acum te place e gelos si ii e frica sa nu te piarda. Tipul pe care il placi e timid si nu e sigur pe el. Poate ar trebui sa vorbesti direct cu el si sa-l incurajezi sa o faca la fel. E clar ca tii la el. Incearca sa-l intrebi daca mai simte ceva. Poate cine stie...
Sa`ti explic : 1. Daca tu crezi ca imbratisarea este un lucru pe care il fac numai "porumbeii" te inseli amarnic ( nu de alta da si eu imbratisez o gramada de fete si asta nu inseamna ca le plac, e doar semn ca ne intelegem foarte bine) 2. Acel "frate" al tau se pare ca este cam gelos pe scurt nu vrea s ate piarda tocmai de aceea a mai adus doua fete 3. Baiatul care te place e al naibii de rusinos (Cum sa-ti fie rusine sa intrebi o fata daca vrea sa fie iubita ta mai ales intre prieteni sau si mai si SINGURI! ) 4. Mai relaxeazate. Prefate ca nu`ti pasa de el trateaza-l cu indiferenta! (cel putin asa m`a tratat actuala pana ne-am impacat ) si 5.Mult succes!
Pai eu sigur cred ca te place fi si tu indiferenta si tipu (sebi)care a chemat doua fete nu e gelos (lol) le-a chemat pentru ca nu a realizat ce face si cred ca regreta amernic asta(e adevarat)
Roxi care sebaaaa! ala nu era sebaaaaa bahaaaaaaa! era cineva de la mine de la sat mahhh roxi fi atenta :] [de baiatul de care imi place il cheama Raul]