Depinde la ce te referi.Am mai auzit intr-o carte ceva de genu "Are buzele virgine" - adica nu s-a sarutat niciodata.
Dar daca te referi in adevaratul sens al cuvantului, chiar daca te saruti inca mai esti virgina. Daca faci sex cu cineva, atunci nu mai esti virgina.
Vezi, ai grija sa nu te pupi cu limba, ca atunci, pa-pa virginitate si ramai si gravida! daca esti ghinionista iei si SIDA ))))
Mai fata cati anisori ai de pui astfel de intrebari? Bine-nteles ca esti virgina daca nu ati facut dragoste.sau ma rog daa nu ai facut cu nici un baiat.Ca sa te dizvirginezi dureaza cateva zile, adica nu asa cu una cu doua
super intrebare
foarte tare
da, sunt de acord cu marcel.
ma intreb cati anisori ai
Brigaela, la ce intrebare a pus, iti dai seama ca nu stie nici ce e ala contact sexual, nu?
Chiar daca te saruti inca esti virgina
Esti virgina pana ai contact sexual cu un barbat.
Maturizeaza-te =.=
NORMAL CA MAI ESTI! sexual. daca asta a fost prima data cand te-ai sarutat, te-ai dezvirginat adica nu mai esti virgina pe buze
Dar practic te dezvirginezi cu adevarat cand ai primul contact sexual.
Aprpo...cati ani ai?
Hai mai de ce sunteti rai cu saracu copil.
puiule, chiar daca te pupi, chiar daca te saruti cu un baiat, tot virgina ramai. virginitatea dispare cand iti incepi pentru prima data viata sexuala, asa ca mai ai destul pana atunci. nu-ti mai face griji
pupici :*:*
Înseamnă că eşti imatură si vrei sa captezi atenţia. aş fi spus că eşti proastă dar mi'ar fi şters Raluca postarea.oops...de fapt chiar am spus'o
Nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nuuuuuuuu!
Deci după cum observi, răspunsul întrebării tale este : NU! Acum am şi eu o întrebare, îţi baţi joc de noi?! Cum poţi pune o întrebare ca asta? E stupid, câţi ani ai? Înţeleg, eşti mică şi nu ştii, dar cât de mică ca să nu ştii aşa ceva. deci răspunsul rămâne tot NUUUU!
Bun bancul, mai stii si altul?
Esti virgina, cat se poate de...virgina.Sper ca maine sa nu ne spui ca te-ai masturbat si ca ai ramas gravida.
Normal ca mai esti virgina, iti ve pierde virginitatea abia atunci cand vei avea contact sexual cu un baiat!
Nu! Este ceva foarte normal sa te saruti poti sa te saruti de cate ori vrei ca tot virgina ramai! O seara placuta