Experimenteaza dusul la dentist, nu ai vrea sa intri dar nici sa ti-o scoata. Dreacu mai stie ce alegi?
Dacă te iubeşte cu adevărat face orice sacrificiu, inclusiv Abstinenţa! Dacă consideri că merită anumite favoruri din partea ta, mă contacrezi pe privat şi-ţi pot da ceva sfaturi.
Acum depinde d cat timp stai cu el. daca el e mai mare si si-a inceput viata sexuala cam ar vrea.si de multe ori se intampla ca cuplurile sa se desparta din cauza asta. daca te iubeste atunci te asteapta pana esti pregatita...Incearca sa faceti alt cv decat faceati de obicei.o schimbare cv...
Da,se poate, dar discutam pe mes daca doresti, sunt destule idei, si eu le folosesc cu fetele virgine.
Pai si eu sunt in aceeasi situatie. sti il iei cu frumosu il alinti si poti sa incerci macar sa faci un petting cv. nu stiu ca la baieti e altfel cu sexu unii sunt gen: fac sex si o las unii vor sa se culce cu tine pentru ca tin la tine si vor sa vada daca ai incredere in ei iau unii doar pentru nevoie. sper sa te fi ajutat gandeste-te tu singurica ce e bine si ce nu pentru tine
Aa pai daca ai facut si petting atunci trebuie doar sa te simnti tu pregatita si sa o faceti... si daca tot nu vrei rasfatal mereu incat sa se simta foarte bine si fara sa o faceti