| Stefaniaa0148 a întrebat:

Heyy. O urăsc pe mama. Ea zice că sunt prea mică sa fiu împreuna cu iubitul meu (eu am 13 ani si el 21). El nu crede ca sunt prea mica pentru relatia noastră. Eu il iubesc mult si vreau sa fiu impreuna cu el. Cum pot sa o conving pe mama să accepte ca sunt impreună cu el? Chiar daca nu mă lasă eu tot o sa fiu cu el

43 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vrei sa faci filme prea devreme, e bine sa fi tinuta sub frau. Ala e nebun daca te vrea asa devreme

| Ofiintă a răspuns:

Cam are dreptate, indiferent dacă mă vei contrazice.
Faptul că tu ești atrasă este una, însă vârsta lui este alta.

| Stefaniaa0148 explică (pentru Ofiintă):

Ba nu are dreptate sad

| Ofiintă a răspuns (pentru Stefaniaa0148):

Păi nu, dar când vei da de greu, tot la ea te vei întoarce.

| Stefaniaa0148 explică (pentru Ofiintă):

Ba nu, o urăsc

| darrio2007 a răspuns:

Alo, păpușa, chiar esti prea mică. Daca faci sex cu el, mama ta are tot dreptul sa il dea in judecata. El poate avea probleme cu legea pentru corupere de minori si sex cu minori. O urasti pe mama ta ca te invata de bine? Esti foarte naivă sa nu zic alt cuvant. Daca el nu crede ca esti mica, ori e prost, ori ii plac prospaturile ca tine. Daca te lasa cu burta la gura, ăla te paraseste rapid.

| Adry05 a răspuns:

Ai doar 13 ce pretenții să avem, maică-ta are dreptate și ăla e ultimu ratat dcă la 21 de ani și-a putut găsi doar una de 13 rolling on the floor

| Stefaniaa0148 explică (pentru Adry05):

Ba nu are dreptate sad Eu îl iubesc și nu-i un ratat

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Iubitul tau risca sa intre la inchisoare. intrebarea ta a fost distruibuita pe tik tok

| OFQuestions a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Pe ce cont de tik tok ca vreau si eu sa vad laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Mama ta are dreptate si va trebuii sa asculti de ea, indiferent ca vrei sau nu. Nici nu se pune problema de convins mama, cand tu esti copilul neascultator.
Esti copil mic la 13 ani si daca nu asculti, barbatul ala intra in puscarie pentru pedofilie, pentru ca nu-i normal sa seduca si sa abuzeze un copil ca tine.
Pentru astea sunt facute legile, ca sa va protejam pe voi, copilasii mici, care nu sunteti capabili sa faceti diferenta intre ce-i bine si ce-i rau. Barbatul ala nu te iubest, fiindca te poate nenorocii la varsta asta, cu un corp atat de mic, fragil, inca nedezvoltata. Tocmai de aceea Politia a pus legii atat de aspre pentru pedofili (violatorii de copilasi).

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu tot cred ca tu glumesti happy

Dar daca nu... ai urmatoarele variante:
- sa continui cu mentalitatea pe care o ai acum, nu o sa se schimbe nimic;
- sa astepti sa cresti si vezi atunci ce o sa faci cu el, daca o sa mai fie inca acolo);
- sa...

Dar ia, de ce il iubesti? thinking

| Freya1 a răspuns:

Eu cred ca tu scrii la mișto.Dar daca ar fi pe bune ala e aproape daca nu chiar pedofil ceia ce clar nu e in regula.

| Emilian65 a răspuns:

La 13 ani esti prea mica pentru o relatie cu un baiat de 21 ani. Asculta pe mama ta si lasa baiatul sa-si gaseasca o prietena de varsta lui. Tu discuta cu fete si baieti de varsta ta.

| Andreeush a răspuns:

Mama ta are dreptate.

| Werrich a răspuns:

Troll plictisit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferența de vârstă nu mi se pare exagerată, însă tu ești un copil. La 13 ani nu cred că ești pregătită să ai o relație... Gândește-te că e foarte probabil ca el să vrea doar să profite de tine, iar tu poți regreta o viață pentru acest lucru.
Mama ta îți vrea binele, deci ar trebui să o asculți.
Ai grijă de tine!

| Stefaniaa0148 explică (pentru anonim_4396):

Ba eu cred că sunt pregătita si el a zis ca mă iubește :p

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-s de acord, las-o să aibă relație că e perfect normal, e vârsta, încep hormonii și curiozitatea, da cu unu de vârsta ei să fie ceva drăguț și inocent, nu cu ratați pedofili din ăștia

| Stefaniaa0148 explică (pentru Adry05):

Nu-i ratat crying

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Drăguț și inocent pa dracu, la ce gândire au băieții la vârsta aia și ce fac, numai inocent nu e.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Adry05):

Este doar un troll obosit, nu îți bate capul. Dacă e pe bune totuși, atunci își merită soarta. Prostia trebuie să fie plătită.

| Adry05 a răspuns (pentru siriusblack98):

E un copil totuși, nu gândește prea mult laughing)) și i-a început rebeliunea adolescentină

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o colegă care era într-o situație asemănătoare. Dimpăcate avea o mamă care aproba situația. În fine... Băiatul și-a făcut poftele cu ea și a părăsit-o.

| eckblume a răspuns:

Pare ca glumesti, dar chiar stiu o fata de 13 ani care a ramas insarcinata cu unul de 21. Stii care au fost consecintele? - un avort, o mare rusine si evident, o despartire.
Cei din jurul tau te judeca, te vad o fata naiva careia nu-i sta mintea la carte, ci la povesti de dragoste.
Spui ca o urasti pe mama, dar tata ai? La varsta asta esti in clasa a VI-a sau a VIII-a, iar el, a terminat deja liceul. Nici macar n-ai buletin. Cat de matura te crezi incat sa ai o relatie cu un baiat de varsta lui? Nu esti suficient de dezvoltata din punct de vedere sexual la 13 ani. Documenteaza-te, ai internet.
Din moment ce vei face tot ce stii tu, de ce ai mai pus intrebarea? Dintr-o alocatie nu poti trai decent. Mama ta iti face mancare, iti da bani si te ingrijeste cand esti bolnava. Ascult-o, ca nu te invata de rau.
Relatia asta despre care vorbesti o vad de adoptie, nu de iubire. Faptul ca are "o relatie" cu tine la 21 de ani spune multe despre el.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Ar trebui sa ții cont de părerea părinților și sa ii respecți. Nu iubitul îți dă să mănânci și nu iubitul te-a crescut pana la 13 ani ai tăi. Mama ta își face griji pentru tine. Iubitul asta al tău vrea doar să se culce cu tine. Dacă era un băiat atât de serios și te iubea și el precum spui tu ca îl iubești ori te aștepta ori ar fi venit sa stea de vorba cu părinții tăi să vadă și ei ca are intenții serioase (dar cu siguranță nu are) și ca ești în siguranță cu el (vezi sa nu!). Ai timp destul de băieți. Stai și tu cumintica.

| al0o0o0 a răspuns:

Varsta e doar un numar si puscaria doar o incapere, trust me

| llleo a răspuns:

Cred ca e caterinca. daca nu e, in locul mamei tale, sincer, ti as rupe parul din cap. tu vad ca tot sustii ca n ar fi nicio problema. tu ai 13 ani, esti o fetiță, un copil. nici. nu ti au crescut. ce sa faci tu cu ala de 21, si el cu tine? dati cateva palme fetito si revino ti

| Ka0ru a răspuns:

Doamne ferește, fato! Asta e pedofilie. Nu e ok absolut deloc și mama ta are dreptate.

| Anonimboy17year a răspuns:

Iubi bubi al tau vrea doar sa faca sex cu tine..., iar daca o faceti si il reclama maicata isi ia cu executare...

| SLexuS a răspuns:

Dacă îi contrazici pe toți, de ce ai mai pus intrebarea asta, mama ta are dreptate, el te manipulează, deoarece ai o varsta frageda si nu stii atat de multe față de mama ta, ascult-o, iubire tot o sa mai ai, totuși, iubit de 21 de ani e cam exagerat.

| unu3doi2trei1 a răspuns:

În locul ei îl reclamam direct la poliție.

| OFQuestions a răspuns:

Fii cu el fara sa ii spui mamei tale.

| Raspundebine1 a răspuns:

Asta o sa se joace putin cu tine si dupa te lasa, e vulpoi batran.
Dc nu iei si tu pe cineva care sa nu iti poata fi tata.
Adica, pun pariu ca mai are inca 3 iubite de 13 ani si vrea doar sa se joace cu ele, nu are nicio intentie de iubire si d-astea.
Lasa pedofilii, ca nu-s buni
Btw, sper ca e la misto

| Lamar a răspuns:

Je suis maica-ta, saraca...
Pe tine te inteleg, pe ala nu-l inteleg. Cred ca ar fi bine sa o asculti pe maica-ta si sa-l lasi.
E prea mare pentru tine.

| anagsiwnagisiwowywo9 a răspuns:

Mama ta are foarte mare dreptate si face bine ca nu te lasa sa fii impreuna cu el. Daca aveai peste 18 de ani mergea, erai majora si responsabila insa tu ai doar 13 si in cazul acesta esti destul de mica indiferent de ce sentimente te incearca, vezi-ti de scoala ca timpul trece si ai timp si de baieti.

| Stefaniaa0148 explică (pentru anagsiwnagisiwowywo9):

Eu nu cred că sunt mică, și nici el.

| anagsiwnagisiwowywo9 a răspuns (pentru Stefaniaa0148):

El de ce nu isi cauta o fata de varsta lui, si sa lase copilele in pace? Eu pe tine te vad foarte naiva si imagineaza ti daca veti intretine relatii sexuale si te lasa insarcinata, te vei alege si cu un copil si el va intra la puscarie. Deoarece barbatii care umbla dupa copile nu vor nimic altceva decat sex. Incearca sa il uiti daca nu vrei sa ai surprize pe viitor!

| anagsiwnagisiwowywo9 a răspuns (pentru Stefaniaa0148):

Acel barbat doar se joaca cu mintea ta, el vazand ca esti usor de manevrat! Din cele scrise de tine, vad ca deja te a prostit cu totul! Asculta de mama ta ca ea stie cel mai bine ce trebuie sa faci!

| Stefaniaa0148 explică (pentru anagsiwnagisiwowywo9):

De ce sa ascult de ea? Nu înțelege că eu îl iubesc

| darrio2007 a răspuns (pentru anagsiwnagisiwowywo9):

A prostit-o cam rau ala de 21, din cate se vede.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Stefaniaa0148):

Fata mosului baiatul vede ca esti naiva si profita de tine se bucura de carnita frageda