| Stefaniaa0148 a întrebat:

Heyy. O urăsc pe mama. Ea zice că sunt prea mică sa fiu împreuna cu iubitul meu (eu am 13 ani si el 21). El nu crede ca sunt prea mica pentru relatia noastră. Eu il iubesc mult si vreau sa fiu impreuna cu el. Cum pot sa o conving pe mama să accepte ca sunt impreună cu el? Chiar daca nu mă lasă eu tot o sa fiu cu el

43 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Iubitul tau risca sa intre la inchisoare. intrebarea ta a fost distruibuita pe tik tok

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Stefaniaa0148):

Fata mosului baiatul vede ca esti naiva si profita de tine se bucura de carnita frageda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Drăguț și inocent pa dracu, la ce gândire au băieții la vârsta aia și ce fac, numai inocent nu e.

| OFQuestions a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Pe ce cont de tik tok ca vreau si eu sa vad laughing

| Emilian65 a răspuns:

La 13 ani esti prea mica pentru o relatie cu un baiat de 21 ani. Asculta pe mama ta si lasa baiatul sa-si gaseasca o prietena de varsta lui. Tu discuta cu fete si baieti de varsta ta.

| llleo a răspuns:

Cred ca e caterinca. daca nu e, in locul mamei tale, sincer, ti as rupe parul din cap. tu vad ca tot sustii ca n ar fi nicio problema. tu ai 13 ani, esti o fetiță, un copil. nici. nu ti au crescut. ce sa faci tu cu ala de 21, si el cu tine? dati cateva palme fetito si revino ti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o colegă care era într-o situație asemănătoare. Dimpăcate avea o mamă care aproba situația. În fine... Băiatul și-a făcut poftele cu ea și a părăsit-o.

| Lamar a răspuns:

Je suis maica-ta, saraca...
Pe tine te inteleg, pe ala nu-l inteleg. Cred ca ar fi bine sa o asculti pe maica-ta si sa-l lasi.
E prea mare pentru tine.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Ar trebui sa ții cont de părerea părinților și sa ii respecți. Nu iubitul îți dă să mănânci și nu iubitul te-a crescut pana la 13 ani ai tăi. Mama ta își face griji pentru tine. Iubitul asta al tău vrea doar să se culce cu tine. Dacă era un băiat atât de serios și te iubea și el precum spui tu ca îl iubești ori te aștepta ori ar fi venit sa stea de vorba cu părinții tăi să vadă și ei ca are intenții serioase (dar cu siguranță nu are) și ca ești în siguranță cu el (vezi sa nu!). Ai timp destul de băieți. Stai și tu cumintica.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Adry05):

Este doar un troll obosit, nu îți bate capul. Dacă e pe bune totuși, atunci își merită soarta. Prostia trebuie să fie plătită.

| Adry05 a răspuns (pentru siriusblack98):

E un copil totuși, nu gândește prea mult laughing)) și i-a început rebeliunea adolescentină

| Raspundebine1 a răspuns:

Asta o sa se joace putin cu tine si dupa te lasa, e vulpoi batran.
Dc nu iei si tu pe cineva care sa nu iti poata fi tata.
Adica, pun pariu ca mai are inca 3 iubite de 13 ani si vrea doar sa se joace cu ele, nu are nicio intentie de iubire si d-astea.
Lasa pedofilii, ca nu-s buni
Btw, sper ca e la misto

| Anonimboy17year a răspuns:

Iubi bubi al tau vrea doar sa faca sex cu tine..., iar daca o faceti si il reclama maicata isi ia cu executare...