Cred ca e mai bine sa o lasi asa. sti tu, dragoste cu forta nu se poate. daca ea a hotarat ca e mai bine sa va despartiti cred ca e mai bine sa accepti..incearca totusi sa mai vorbesti cu ea, poartate frumos, poate se razgandeste
Cred ca e mai bine sa o lasi asa. sti tu, dragoste cu forta nu se poate. daca ea a hotarat ca e mai bine sa va despartiti cred ca e mai bine sa accepti..incearca totusi sa mai vorbesti cu ea, poartate frumos, poate se razgandeste
Intreab-o si tu daca exista o a 3 a persoana... de obicei asta se intampla cand se raceste asa de o data. iesiti undeva la o plimbare si vorbiti, clarificati lucrurile nu o fa pe mess sau la telefon si chiar daca nu te vrea inapoi macar ai sa stii de ce s-a despartit de tine, mai mult de atat nu stiu ce sa-ti zic...
Buna! pai du-te la ea si spune-i ce s-a intamplat de v-ati despartit.si incearca sa o re cuceresti! daaca nu cumva e cu alcinev. daca nu vrea sa va impacati las-o in pace, fetelor nu le place sa le stresezi. Sper sa va impacati.
Te duci intr-o dimineata si o pandesti cand pleaca de acasa si o rapesti!
O ti sechestrata 3 - 4 luni la tine acasa si ai rezolvat problema...
Trebuie sa dai acolo cat mai urgent, daca nu te va parasi definitiv! Fi pe faza! pandeste o cand intra in biserica si propteste o in altar;-I