Buna scumpa mea. cel mai bine si cel mai corect ar fi dupa varsta de 18 ani.ca sa fii complet in regula
Si unii parinti care fac asa se gandesc la binele copilului lor.mai ales daca este fata...in discoteca, cluburi se intampla tot felul de chestii.si ca baiat este periculos.
Nu sunt impotriva distractiei. dar parerea mea este ca poti merge la un restaurant.asculti muzica buna.mananci ceva bun.servesti si un suc sau depinde de preferinte.si multumesti pe toata lumea.
Ew cred ca la disco e normal sa te duci cam de la 14 ani poate si la 13 in vacante
Mda bun.Parerea mea despre discoteci e dezamagitoare pentru tine.Nu-mi plac in nici un chip si fel adunaturile alea in care fiecar isi etaleaza hainele, figurile, te imput de fum de tigara din cap pana la ultima unghiuta.Mai bine merg la un restaurant stau frumos pe scaunel, rad, glumesc cu prietenii si e mult mai frumos, decat sa vina un borat sa se bage in seama toata noaptea, sa simti cum te sufoca, sa se bage in sufletul tau acolo pana simti ca nu mai ai aer.Cat despre acesti parinti care nu sunt de-acord cu discotecile din partea mea:RESPECT!
Si eu stau in Italia si u stii destul de bine cate se intampla aici, pentru ca se drogheaza, sunt debili rau si na, parintilor le e frica.de cate ori dai drumul la tv te sperii pur si simplu de ce auzi, fete violate, rapite, si multe altele.deci iti inteleg parintii, crede-ma ca ei iti vor bineleciao
july00 întreabă: