Pai mai bine era inainte ca sa fie pana in noaptea nuntii, o faceai numai cu o persoana, daca femeia ramanea insarcinata nu era nicio problema, ca doar era maritata. nu ca acum avorturi peste avorturi chiar de la varste foarte mici.
Deja m-am saturat sa aud povesti de pe vremea cand sa statea la coada pentru lapte. in secolul asta fiecare decide ce vrea el cu corpul lui, daca o fata nu vrea sa se marita virgina e problema ei, cu atat mai bine, fiindca daca prima experienta sexuala va fi dupa nunta o sa fie un moment super nasol (atat pentru ea cat si pentru el) iar dupa ce va prinde gustul va vrea sa incerce si altceva (iti voi garanta asta, desi vei spune ca eu nu nu voi face asta. asta in cazul fetelor. in cazul baietilor, e chiar de rasul curcilor sa fi virgin pana in noaptea nuntii, nici nu vreau sa imi imaginez ce jenant, incordant, neplacuta situatie va fi cand acestia doi isi vor incepe viata sexuala in noaptea nuntii, iar daca se si casatoresc la varsta peste 25 de ani, atunci e un scneariu demn de un film horrror. deja ma iau fiorii. incredibil cum religia prosteste 90% din pop romaniei si cand te gandesti ca majoritatea din ei sunt tineri e si mai trist
Foarte adevarat raspunsul tau
Ai uitat ceva: "Omul nu este proiectat sa fie monogam".
Excelent!
Vremea bunicilor a trecut draga mea, traim intr-o societate mult mai libertina cu principii morale tot mai putin respectate dar asta nu inseamna ca se poate face orice de catre oricine, oricand si oricum.Nu incurajez tinerii sa-si inceapa viata sexuala de la varste prea mici dar nici dupa noaptea nuntii.Fiecare fata caci ele sunt in general cele care pot avea necazuri are bioritmul propriu deci ea este cea care considera ca isi poate incepe viata sexuala in functie de dezvoltarea psihica, fizica precum si intelectuala pentru a putea discerne cu maxima responsabilitate.
Era mai rau inainte iar acum nu stiu cati tineri incep viata sexuala la 14-15 ani. Eu zic ca mai exagerati si voi. La 18 zic eu ca e potrivit.
E secolul 21, toti ce vor aceea fac, nu avem dreptul sa-i criticam. Acum nu mai e cum era odata...
UltraViolette întreabă:
DenisaDenisax întreabă:
TVD13 întreabă: