| Feelmeunderyourskin a întrebat:

Heyy TPU. Am nevoie de un sfat. Am un prieten de cateva saptamani. Faza e ca ne cunoastem de foarte multi ani de zile si stiu ce fel de om e. Nu se pune problema la asta. Se vede pe el si mi-au zis-o si altii ca la cum ne comportam unul cu altul relatia va tine. Faza e ca mama mea nu ma lasa sa am un prieten. Pe fratele meu il lasa la varsta mea si iubita lui era de varsta mea cand s-au cuplat. Nu stiu ce sa fac sa nu afle pentru ca mi-a zis clar ca nu am voie cu iubit pana nu termin liceul. Dar ma gandesc ca poate imi zice asa doar ca sa nu imi fac si daca i-as spune ar fi de acord. Dar nu am curajul sa ii zic. Nu stiu ce sa fac. Daca afla din alta parte? Nu am puterea sa ii zic. Cu tatal meu mai pot trata, dar cu mama cam greu. Funda pentru cel mai complex si de ajutor mesaj

Răspuns Apreciat de Editori
| Elenabalan888888 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea despre faptul că il placi. Si ca va intelegeti bine. Si spune-i ca pentru inceput vrei sa fiti prieteni care ies unul cu altul. Dupa ce iti da acordul sa iesiti. Peste putin timp ii poti spune ca ai o relatie cu el. Dar o relatie doar "prietenie" gen va pupati si iesiti. Nu te culci cu el. O sa prinda incredere.
Poti discuta si cu tatal tau, poate te ajuta. Multa bafta.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tine secreta treaba pana la majorat

| b889max a răspuns:

Problema tuturor părinților este ca nu vei mai învață dacă-și un iubit! Ce ai de făcut este pentru moment sa lași lucrurile așa și eventual după o luna doua sa îți iei inima in Dinți și sa ii spui ca ai un iubit de 2 luni și rezultatele tale la învățătura nu s au schimbat și nu se vor schimba din cauza iubitului!
Mult succes!

| mihai69 a răspuns:

1. Nu e musai să te lauzi.
2. Dacă nu asculți de 1, atunci vorbeşte cu tac-tu şi roagă-l s-o înmoaie el pe mami.