Problema ta este profunda,trebuie sa crezi mai mult in tine,viitorul nu este altceva decat gandurile prezentului,poarta o discutie cu ai tai,spune-le ca si fericirea ta conteaza,vorbeste din inima, si daca nu merge, in secret, analizeaza toate optiunile si prin logica gaseste raspunsul, bafta
Parintii tai au un motiv pentru care nu te lasa sa iesi din casa nu crezi? Tocmai asta ai omis sa spui!
Ori tu esti foarte mica, ori prietenul tau e cu mult mai mare ca tine.
O discutie intre tine si parintii tai va lamuri situatia!
Iti inviti prietenul sa intre pe geam..asta daca nu esti cocotata pe la vreun etaj la bloc.
Cheama-l pe el la tine sau baga-le somnifere in supa si pana se trezesc ei tu vi de la intalnire... :* Bafta!
Pai trebuie sa inteleaga ca acum ai si tu viata personala.Da stai un pic:Ce-ai facut de nu te lasa? Pur si simplu nu te lasa? Poate cred ca nu esti pregatita pentru un prieten, da ar trebui sa fii.ma rog. Ori virtual. sau daca nu te lasa doar sa iesi cu el zici si tu ca te vezi cu niste prietene si gata... Oricum daca nu te lasa anyway pur si simplu virtual.no asta e! Funda?
Exact in situatia asta sunt si eu si nu prea stiu ce o sa fac cand o sa vina in tara.O sa stea in tara cam o luna si am noroc ca e in timpul scolii si o sa pot sa il vad, sper.Incearca sa bagi si tu strambe la parinti cum ca mergi cu o prietena buna sa va plimbati sau mergi la ea acasa, daca il iubesti mult cauti tu scuze destul de credule pentru a te putea vedea cu el.Dar sa ii zici si lui ca ai tai nu te lasa sa iesi din casa sau sa ai prieten ca nu cumva el sa creada ca nu vrei sa te vezi cu el sau ca ai pe altul.Succes! :*