anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy TPU. Daca un baiat se poarta mai urat sa zic, cu mine cand sunt mai multe persoana in public si daca se poarta dragut cu mine cand nu sunt multe persoane de fata(adica decat 1-2),Ma place sau nu? Dau funda pentru cel mai explicit raspuns!

Răspuns Câştigător
| BloxxDaButcher a răspuns:

Purtarea urata poate fi produsul a mai multor factori, cum ar fi:
1. Ca aproape toti baieti trebuie' sa se dea mare cocos pe langa tine, cand este cu prietenii( sa aiba sentimentul ala de smecher), atunci incepe comportamentul urat.
2. Poate te place atat de mult incat nu lasa pe cei din jur sa vada iubirea, iar atunci apeleaza la rautate, mascand totul, ca si atunci cand nu ar avea niciun sentiment pentru tine.
Sper ca te-am ajutat, daca chiar te place si tu il placi, ofera-i ce vrea (iubirea, prietenia ta... nu altceva big grin), dar daca e genul mini macho, si e mai dur sau nesimtit din fire, poti sa faci stanga imprejur...fiindca de obicei acest tip de baieti trateaza in public prietenele, cum spuneam in randurile de mai sus "ca si atunci cand nu ar avea niciun sentiment pentru tine". Fa alegerile bune intotdeauna, si nu vei avea de "suferit". Succes, si mult noroc iti doresc. happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este un arogant, care incearca sa se impuna si sa arate cai de "barbat" este el.Numai bine.

| ZambesteRoxyTeIubeste a răspuns:

Eu as zice sa ai grija cu astfel de baieti deoarece nu cred ca il stii prea bine si ori te place si ii este rusine sa sa afle ceilalti.ori isi bate joc de tine..sau sa zic sa nu sune asa urat. poate doar vrea sa se joace cu tine. sfatul meu este sa ai grija cu el si multa bafta :*

| neutrino a răspuns:

Nu, inseamna ca tu esti usor prostuta daca te poti gandi ca poti fi prietena cu asemenea baieti. Chiar nu ai putina mandrie in tine?

| AlexxSDC a răspuns:

Nuu. te face de ras in fata mai multor persoane dar daca sunteti mai putini, si nu are cu cine sa discute se poarta dragut cu tine deoarece nu are cu cine sa vorbeasca. Daca te-ar placea nu te-ar jigni nici odata. Doar copii mici mai fac lucruri de genul asta. (SPER CA TE-AM AJUTAT)

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Stai sa gicesc... are mai putin de 17 ani