| Anonim12321 a întrebat:

Heyy TPU deci acuma 2 luni o fata din clasa mea(eu 15 ea 15)m-a abordat si ma placea deci ea ma tot impingea de la spate si(sunt foarte timid) pana la urma am decis sa fiu cu mine(nu am mai avut o prietena pana acum). Totu era frumos numai ca eu eram neexperimentat si nu stiam ce sa fac..deabia de o pupam.Acum o sapt ea a cunoscut un baiat cu 2 ani mai mare ca noi si l-a placut...pe mine nu ma mai placea si eu nu voiam sa tin asa(se simtea vinovata ca stia ca sunt emotiv si nu voia sa ma raneasca)si i-am zis ca daca vrea poate sa se desparta de mine.Acum mi-e dor de ea si nu stiu cum sa o recuceresc ce-ar trebui sa fac sa astept sa se desparta de baiatul ala sau altceva?

6 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

S-a dus. Daca te-a lasat pentru altul atunci o eventual revenire ar putea fi din cauza ca a parasit-o si vrea sa-l faca gelos. Ai avut si tu partea ta de vina fiindca, n-ai avut tupeu doar o pupai. Bafta, si fa-ti tupe crede-ma o sa ai nevoie.

| SpeșălGirl a răspuns:

Nu ai de ce sa te intorci la ea! O sa mai fie si alte fete, nu-ti fa griji! Asteapta urmatorul tren si pregateste-te.Adica,vezi cum scapi de timiditate si mai lucreaza la atitudinea ta ca data viitoare sa nu mai fi asa speriat in preajma unei fete.

| ionutaka47 a răspuns:

Incearca sa fi tu... Spune ce simti fara jena, pana la urma e de.o varsta cu tine...

| MarcelineBMTH a răspuns:

Lasa timiditatea de o parte si treci peste. Incearca sa nu fi retras si deschide ochii catre alte fete. Da-te la ele, fetelor le place acest lucru, dar nu exagera, in limita bunului simt.

| AlexXx1012 a răspuns:

Prin asta trec si eu, nu se va mai intoarce la tine...

| AlexXx1012 a răspuns:

Prin asta trec si eu. nu cred ca se va mai intoarce sad