Uite ce iti spun eu, nu poti sa iubesti 2 persoane! Eu consider ca daca iti iubeai cu adevarat partenerul nu te mai gandeai acum pe cine sa alegi. Parerea mea este sa te gandesti foarte bine la ce ai de ales pentru ca daca pe viitor s-a intamplat ceva gresit ai sa iti regreti trecutul. Eu spun sa ramai cu baiatul cu care esti acum, in primul rand va cunoasteti, el te iubeste si nu cred ca merita sa il lasi cu ochii in soare pentru un tip care a aparut acum in calea ta. Nu vei fi cu nici un baiat daca continui sa faci asa. Chiar daca iti place de acest " nou tip" i-ati inima in dinti si uita! Nu ai amintiri cu el dar cu celalalt da. Acum ramane la alegerea ta. Dar ai grija ce alegi. Daca ii vrei pe amand2 nu o sa ai nici macar pe unul! Eu am fost in situatia ta si am ramas cu cel cu care aveam mai mult si in prezent am 3 ani cu el si sunt foarte fericita de alegerea facuta si dupa un timp aflasem ca acel baiat care se daduse la mine cu mult timp in urma nu vroia decat sa le arate prietenilor ca ma poate cucerii. Bafta!
De ce l-ai ales pe prietenu actual daca stiai ca te mai place cineva si tu-l placi pe acel cineva. Ca sa-l ranesti pe actualul?
E un raspuns pe care numai tu singura ti-l poti da. Numai tu poti alege care dintre ei iti place mai mult. Gandete-te bine ce iti place la fiecare, ce nu, pune lucrurile in balanta si o sa vezi ca pana la urma o sa stii ce sa alegi si o sa faci alegerea potrivita. Baftaa;*
Gandeste-te pe care il placi mai mult si la care ti in adevaratul sens al cuvantului. Pe de alta parte trebuie sa realizezi ca daca il parasesti pe actualul iubit pentru celalalt nu poti sa te si cuplezi cu el imediat...pentru ca ar da urat si l-ai rani foarte rau pe actualul. Totodata vezi si care dintre ei este mai apropiat de tine, mai sincer.Bafta