| NooNaaMee a întrebat:

Heyy TPU! Deci stie toata lumea ca maine e ziua indragostitilor. Eu si iubitul meu ne-am decis sa facem un pas foarte important pentru noi. Maine vom face sex. Si pentru mine va fi prima data cand voi face asa ceva, deci am nevoie de niste sfaturi :
1) Cum a fost prima data cand ati facut sex?
2) Cat de tare v-a durut si cu ce durere puteti asocia?
3) Vi-a curs mult sange?
4) La ce se uita mai mult barbatii? La sani?
5) Ce pozitie este mai atragatoare?
6) Ce pozitite ati folosit voi?
Daca aveti si alte sfaturi pentru mine va rog sa imi spuneti. Si cine doreste il rog sa descria prima lui partida de sex. Fara glume. Multumesc. Pot raspunde si barbati si femei, dar cu experienta happy. Vreau sa iasa foarte bine prima mea partida de sex happy.

7 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

laughing iauzi ce au fetelii in cap de Sf Valentin : > Sex!
ce de intrebari. voi afceti sex sau documentare sexuala?
Pana mea. un Durex si treceti la treaba. Nu mai stati sa calculati fiecare centimentru bagat si apoi sa te intrebi daca mai trebuie sa il scoti happy

Bafta gagico. Nu te mai filozofa atat. Sper ca am scris corect cuvantu ala. Upsii

| Loredana96 a răspuns:

Citi ani ai?

| Licuriiciu a răspuns:

Prima data doare doar daca nu esti relaxata.
nu se poate compara aceasta durere.simti o secunda placere si o secunda durere.si sa nu fii incordata ca te va durea si dupa. Mie mi-a curs destul de mult sange.mie nu prea mi-a placut da a fost ok.
Pot spune ca barbatii sunt diferiti. unii barbati prefera sanii.altii fundul...altii sanii mari.alti funduri micute...depinde.
Daca esti prima data e mai bine sa stai dedesubt te va durea si mai putin.iar daca nu o sa mai simti durere ai putea sa incerci si alte pozitii.
Iar eu de exemplu nu puteam sa stau deasupra ca ma durea prea tare.

| buburuza0111 a răspuns:

Este ca durerea de masea te doare da no scoatebig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| Iustina_1557 a răspuns:

Ok.sa incepem laughing
1) Prima data cand am facut sex a fost ok... si durere si placere ceva de ici ceva de colo laughing
2) Nu doare foarte tare dar si partenerul trebuie sa se priceapa pentru ca daca are cat de cat experienta nu te va durea cam deloc... Cam cu durerea de masea te doare dar nu vrei sa o scoata rolling on the floor
3) Mi-e nu mi-a curs decat 2 picaturi! Stai linistita nu va curge mult!
4) Da in general barbatii se uita la sanii unei femei si la fundul acesteia!
5) Pfff.asta veti decide voi pentru ca depinde si ce pozitie ii place lui si in care iti provoaca si tie placeri!
6). Asta nu iti pot spune! happy
Sper ca te-am ajutat! O zi buna si. Noroc oricum cand se va intampla nu vei mai tine cont de ce zicem noi aici. Te va lua valul si te vei simti minunat! Dar nu uita sa nu te incordezi pentru ca te va durea si mai tare va trebui sa fii relaxata

| PenyGumye a răspuns:

Nu trebuie sa faceti pasul CEL MARE.Trebuie s-o luati usor, deci ma refer la:-nu stati 2 ore la sex pentru. ca veti avea probleme grave la fertilitate, poate rezultate cu moartea
-nu cumva sa sugi penisul pentru. ca ti se vor face,, bube,, pe limba care sunt foarte foarte neatractive
-sa stii ca iubitul tau se va uita la sani daca ai 15-25 ani dar daca ai mai mult se va uita la vagin
-pozitia cea mai atragatoare este cea in 4 labe pentru. ca iubitu' tau se va uita direct in,,gaura,, si va fi dus de val.
-pozitia care a folosit-o iubita mea a fost ceva de genul:
ea statea pe spate cu picioarele in sus,despartite,iar eu i-o bagam
-nu exista aproape nicio durere:e ca si cum ai pune limba pe o rana deschisa dar putin diferita...,,durerea,, este o,,excitare,, a femeilor pentru. ca adrenalina ciclului+emotie=,, A Big Happy Burger,,-pe romana, o mare bucurie de iti vine sa iti sare pe pereti(cel putin asa mi-a zis iubita)
Uita-te si pe net cam asa scrie... Fundabig grin

| SCristina a răspuns:

Cati ani ai? daca ai 15-16 eu te sfatuiesc ca e prea repedewinking O sa treaca din viata ta,, iar tu o ramai de proasta ----- si consumata. Te sfatuiesc sa nu o faci pana nu esti sigura ca te iubeste foarte mult nu te lasa condusa de cateva cuvinte dulci si de smecherile unui baiat! Sper ca aceste cuvinte te-au ajutat sau mai bine zic "te-au suparat" Vorbeste cu mama ta siguri te va ajuta sa iei o decizie buna! Pupici happy