Nu, nu e adevarat. E doar o minciuna cu care baietii isi bat joc de fetele mai prostute si neinformate.
Nici unu nici alta.
E drept ca si se schimba organismul din anumite pucte de vedere,
Eu una pot sa spun ca dupa ce mi-am inceput viata sexuala m-am umplut de acnee si a trebuit sa merg la dermatolog, in plus sanii mei sunt la fel -_-
Exista anumite schimbari in organism, dar nu la toata lumea se petrec aceste schimbari.
Cel putin mie nu mi-au crescut sanii ( sanii sunt in jur de 80% grasime, deci daca te ingrasi uneori se maresc si ei), iar legat de cosuri, la mine a fost un mit, mie imi apare acneea la o deraglare hormonala ( pe perioada menstruatie) si la stres. Am avut acnee si cand faceam dragoste cu iubitul meu, dar si cand nu faceam.
1.Fals. 2. Fals. Dimensiunile sanilor sunt de natura fiziologica fiind in legatura cu informatia genetica inscrisa in ADN-ul tau. Acneea este de natura hormonala astfel ca sexul nu va diminua sau mari activitatea glandelor sebacee.
Fals,in plus de poti alege cu o multime de probleme
boli, sarcini nedorite si o frica imensa ori de cate ori iti intarzie mentruatia!
Este foarte fals si in plus nu are nici o logica, viata sexuala este una iar cosurile si sani (care care are o mare parte genetica) nu au nici o legatura
anonima4all întreabă:
annna întreabă:
anonim_4396 întreabă: