| GabiPiff a întrebat:

Heyy TPU este in regula daca ejaculezi noaptea in somn?

Răspuns Câştigător
| VadTot a răspuns:

Ejacularea nocturna sau polutia

Povesteam intr-un articol precedent despre erectiile nocturne. Cum ca ele se formeaza in cursul somnului in timpul visului, datorita unei activitati specifice ale creierului. Puteti citi articolul despre erectiile nocturne AICI.

La pubertate, organele genitale se pun in functiune. Activitatea lor este crescuta, organismul le da tot felul de probe de functionare sub forma erectiilor nocturne, matinale, spontane din timpul zilei.

Apare printre altele productia crescuta de sperma. Stim cu totii la ce serveste sperma. Este produsa pentru a fi eliminata si depusa in vagin. In mod normal, la barbatul adult, sperma neejaculata se resoarbe undeva la nivelul prostatei.

Asa se intampla si la tineri, dar pentru ca tanarul are aceasta activitate crescuta a organelor genitale este normal ca o parte din sperma sa fie ejaculata in timpul erectiilor nocturne. Adica, noaptea, in somn.

Interesul crescut al tanarului in aceasta perioada fata de sexualitate, il face sa aiba vise erotice. Nu putini baieti mi-au spus ca viseaza ca au orgasm si dimineata se trezesc cu cearceaful patat. M-au intrebat daca acest lucru este normal.

Cred ca ati inteles in urma a ce-ati citit pana aici ca fenomenul este normal si ca e explicat de activitatea crescuta a organelor genitale specifica pubertatii.

Baietii care se masturbeaza au mai rar polutii. E de inteles, pentru ca desi sperma se produce constant in cantitati mari, ele nu sunt nelimitate si prin masturbare „presiunea" mai scade.

Polutiile vor inceta dupa ce baiatul, barbatul de-acum, va avea o viata sexuala regulata sau oricum, dupa ce a iesit din pubertate, cand activitatea organelor genitale este deja bine reglata.

Autor: Sexologul Dr. Bianca Ghizdavu

| anonim_4396 a răspuns (pentru VadTot):

Foarte impecabila explicație.

| VadTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc Asta i purul adevar nu i asa?

Dap, ai perfecta dreptate în tot ce ai scris...și cred ca sunt multi adolescenți care încă nu știu treaba asta.Eu am avut primul contact sexual la 15 ani, și n-am avut problema asta cu ejacularea.Crezi ca mai sunt șanse?

| VadTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai ce varsta ai acum?

16, Dar nu cred ca sunt șanse...N-am avut problema asta pana acum.

10 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Da,se numeste polutie nocturna.cauza fiind tensiune acumulata in trsticule.masturbeaza-te,daca te streseaza faza asta

| VadTot a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Hei alo! Buna dimineata!

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru VadTot):

Ce e?

| pursisimpluAlex a răspuns:

Pe cine ai visat nebunule?laughing glumesc. ca ejaculezi in somn, beat, treaz laughing cum vrei u este acelasi lucru deci nu e nici o problema.

| HaS4 a răspuns:

Da este normal nu este ceva de care sa te speriwinking vadtot era de ajuns un mic raspuns nu o intreaga pagina

Întrebări similare