| DyannaDya a întrebat:

Heyy TPU! La scoala profa de muzcia a inventat concursul "Elevii n'au talent"laughing nu e chiar ceea ce pare pentru ca in acest concurs nu este vorba despre elevi care nu sunt talentati.So, profa ne'a ascultat pe fiecare imparte la un cantec pe care noi l'am ales, binintales ca unu pe care l'am facut impreuna cu ea la scoala.Cine a luat 10 a ajuns in finalalaughing cine a luat 9 sau mai mic de 9 nu a ajuuns, doar cei cu 10.Eu am luat 10.Eu si alti colegi. Iar profa ne'a zis ca pentru. "finala" trebuie sa facem ce vrem, dar sa fie ceva care sa ne demonstreze talentul. Avem la dispozitie 6 minute.Deci intrebarea mea este:Voi daca ati fi in locul meu ce ati face? Fuunditsa pentru. cel mai original si bun rasp:X.big grin

Răspuns Câştigător
| WhatMeanLove a răspuns:

As canta o melodie solo precum kelly clarkson-because of you fiindca e atat de frumoasa si nu mai am cuvinte...

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu un prof ca asta rolling on the floor.
As juca ascunsea in toata scoala laughing, si in salile in care se tin ore devil.

| Corinaa2013 a răspuns:

Paithinking cred ca as infiinta un grup de fete(pote si baieti) si sa cantam in grup un cantec foarte fain. Fundita?big grinlove struck

| RawrLexa a răspuns:

As dansa, na depinde daca ai corp frumos, daca stii ceva etc. happy

| dyaa_9126 a răspuns:

WOW supeeerr cooolll as vrea si eu. eu am o profaaa de toata parstia e batrana proasta si nebuna toata scoala face misto de ea si o scuipa in cap pe scaunu unde se pune ii da cu cornu in cap si baietii o cer de casatorie laughing)) deci profa mea e varza ai putea face ceva inventativ ceva nu stiu nou sa faci ceva gem magie, chestii din astea sa fie ceva mai original ceva cum zic robotzi ABSTRACT laughing)) sper ca ti-am fost de folos daca mai vr sa ma intrebi ceva sa`mi dai msj :*:*
funda? :O3