| SanDARA22 a întrebat:

Heyy TPU, mi s-a intamplat total ceva bizar, eu vorbeam cu baiatul de care imi place si radeam acolo cu el si colegul lu ide banca a zis ca e evident ca suntem impreuna(noi nu suntem el stie ca il plac ) si ca se cunoaste. si eu am zis acolo nu nu si el cica" Ba da... " eu o tineam ca am pe altcineva si el "pe cine ma ca tot eu sunt " si eu ziceam nu nu. si el" lasa sa fie ca el. ca suntem " eu tot o tinema ba nu si el "ba da!" si d'astea.straight face. Sii e ciudat pentru ca atunci cand niste prietene l-a intrebat a zis ca stie ca il plac si ca nu. si a fost ciudat de ce face asta de ce sa zica ca sunt cu el daca el a zis ca nu ma place straight face. si plus ca ciudat uneori ma striga domnisoara si ma striga pe nume doar cum ma striga prietena mea cea mai buna. ce credeti? aa da si uneori.cand zice cv amuzant si ma uit lael se uita sa luung adica incontinuu la mine. si i place sami imite gesturi.laughing

2 răspunsuri:
| hotshotb a răspuns:

E posibil sa te placa dar nu vrea sa recunoasca de fata cu ceilalti colegi. Poate vrea sa fiti doar voi 2 ca sa iti recunoasca pentru a nu se baga pe urma colegii in relatia voastra.Parerea mea este ca te place.Adevarurile se spun in gluma deci daca a zis ca e cu tine probabil chiar vrea acest lucru

| LiviuAlan a răspuns:

Cred ca te place.E posibil sa nu recunoasca din cauza ca el crede ca prietena ta n e de incredere.Se increde numai in prietenul cel mai bun si de aceea.Dar daca tu tot o tii ca nu sunteti impreuna atunci ai putea sa il faci sa nu te mai placa.Saruta-l sau pupa-l si spune ca sunteti impreuna daca el te place si si tu il place.E posibil sa iti spuna ca te place numai tie dar va trebui sa ii castigi increderea.BAFTA!