| Hatice97 a întrebat:

Heyy TPU! Stiu ca pun o intrebare cam ciudata dar poate ca stiti si poate ca exista si turci pe aici....As vrea sa stiu cat la suta in Turcia se mai pastreaza acel obicei de nunta cu cearsaful? Mai ales in mediul rural si foarte aproape de Syria mai exact aproape de orasul Antakya. Va muuultumesc mult

Răspuns Câştigător
| Vix999 a răspuns:

Ei bine, ti-am zis, asta tine de fiecare familie in parte. In marile orase deja s-au mai occidentalizat treburile dar nici acolo total. Nu cred ca iti poate spune cineva cu exactitate procentul din Turcia in care inca se respecta obiceiurile si traditia. Pot sa iti spun de exemplu ca toti turcii cu care am intrat eu in contact, nu tineau neaparat regulile.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil in familiile traditionale in mediul rural, in zone mai izolate probabil se mentine traditia, in zonele urbane tare ma indoiesc.

| Vix999 a răspuns:

In zonele alea inca se mentin traditiile.
In orasele mari s-au mai schimbat lucrurile dar nici acolo 100 %.
Depinde cum ti-e norocul si depinde foarte mult de fiecare familie in parte. Fiecare are propriile obiceiuri.

| Hatice97 explică (pentru Vix999):

Eu sunt dintr-o familie care respecta toate traditiile si obiceiurile si religia

| Vix999 a răspuns (pentru Hatice97):

Ei bine, ti-am zis, asta tine de fiecare familie in parte. In marile orase deja s-au mai occidentalizat treburile dar nici acolo total. Nu cred ca iti poate spune cineva cu exactitate procentul din Turcia in care inca se respecta obiceiurile si traditia. Pot sa iti spun de exemplu ca toti turcii cu care am intrat eu in contact, nu tineau neaparat regulile.