anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy TPU. Uitati inca o intrebare in legatura cu baietii.happy...Sa va spun mini-povestea meahbig grin

Eu plac un baiat, cu 2 ani mai mare.decat mine. sta la 2 str de mine.
si are deja o relatie cu o fata. de 1 an. si ma rog.
Eo mereu cand ma duc la magazin ( am cam o ora fixa.5). mereu il intalnesc.si de fiecare data se uita cu coada okiului la mine. sau cand ne may intalnim lasa capul in jos.
De curand, i'am cerut ajurorul unei prietene sa'i spuna ca il plac.cand i'a spus asta. el a zambit. si nu a spus nimic. doar ca trebuie sa plece. a2a zi dupa asta.am rugat alta prietena.mai apropiata de el sa stea cu prietenii lui. si cand iubita lui (diana) a plecat. prietenul lui a zis : ce ochii frum are diana. dar la care el spune : may frumosi ii are Nycolehappy (adica eu ). Si ea a venit si mi-a spus.
Urm zi.steam pe acolo. si niste fetite au strigat in gura mare. :Alberto o plc pe Nycole. la care el a zambit. Diana e ff geloasa p mine. : adica se stramba la mine sau comenteaza sau alte chesti ( bine, nu ca m'ar interesa chestia asta).

Vreau sa'mi ziceti parerea voastra. Baiatul asta ma place? Ps: baieti, vr parerile voastre. dar si de la fete happy Msii Muult Anticipat

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Te place si e mandru ca il placi si tu[doar simte ca l placi]

| ionutzul31 a răspuns:

Din moment ce ai ochii mai frumosi decat ai prietenei lui, cred ca dispare orice semn de intrebare, tu ce crezi?winkinghappy

| ccriss a răspuns:

Eu cred ca te place>chiar daca are o relatie de 1 an asta nu il impiedica sa tine si la tine probabil vede in tine ceea ce nu vede in diana. crede-ma dupa o relatie de un 1 chiar daca nu mai ti la pers cu care esti iti vine greu sa te desparti de ea pentru o pers pe care nu prea o cunosti pentru ca el fara sa vrea sa obisnuit cu diana aia. incearca sa te apropii tu mai mult de el si nu mai pune pe alte fete iesi si u cu prietenele alea ale tale care il cunosc si si cu el in oras astfel te vei apropia mai mult de el poate cine stie chiar o va lasa pe prietena lui pentru tine :X sper ca te'am ajutat. take care :X

| DracusorImpielitat a răspuns:

Normal ca te place, ia-l de iubit. nu fi timida.

| Euics a răspuns:

Pai si cu "aia" cum ramane? cu care e. straight face

Răspuns utilizator avertizat