| XxPufosheniaXx a întrebat:

Heyy TPU!
Vreau parearea voastra...de catva timp un baiat ma tot bate la cap; imi face compplimente si imi spune ca ma iubeste. Eu nu am stiu ce sa fac in legatura cu asta, asa ca i-am spus si eu ca il iubesc, dar de fapt eu nu simt nimic pentru el, dar vreau sa fie si el fericit, chiar daca eu nu sunt fericita alaturi de el! Acum suntem impreuna, dar repet: nu il iubesc deloc, e si mai mic decat mine cu vreo 3 luni. Oare este bine ca l`am pacalit asa? Sa ma despart de el? Vreau parerea voastra!
Multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

Daca se supara ii trece. Nu sta cu cineva din mila. Explica-i civilizat ca atunci cand i-ai raspuns ca si tu il iubesti ai facut-o pentru ca te-a luat oarecum pe nepregatite si nu ai vrut sa ii ranesti sentimentele, dar ca nu asta simti de fapt. Propune-i sa ramaneti amici. Cu cat amani momentul, cu atat va suferi mai mult. Si nu e corect pentru el.

6 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Cea mai mare prostie pe care ai facut-o!
Mai bine ii spuneai ca nu-l iubesti decat sa-i spui ca il iubesti si de fapt sa nu-l iubesti. Mai tare il ranesti.
Sa nu mai spui asta niciodata vreunui baiat, nici macar in gluma, doar daca e pe bune!

| XxPufosheniaXx explică (pentru unknownn):

Da...i-am spus adevarul! M-am invatat minte

| neutrino a răspuns:

Nu conteaza ca l-ai pacalit pentru ca si el te-a pacalit si se pare ca tu chiar ai crezut. Minciunica aceasta se poarta, e cool.

| Anonimuuuussssss a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te desparti de el daca nu il iubesti, adica sunteti impruna si nu il iubesti? Sincer, eu as pune capat relatiei. Sper ca te-am ajutat!

| XxPufosheniaXx explică (pentru Anonimuuuussssss):

Eu as vrea sa fac asta....sincer as vrea! Dar el o sa supere oare? mi se pare ca`i foarte disperat

| TakeItSlowXD a răspuns:

Mai bine ii spui acum decat mai tarziu cand se va atasa si mai mult de tine. Spune-i cat de curand, oricum dupa o vreme va afla ca e zero pentru tine si mai bine e sa-i spui tu direct deoarece va suferi cu siguranta mai putin asa daca-i spui tu decat daca va afla el.