Daca se supara ii trece. Nu sta cu cineva din mila. Explica-i civilizat ca atunci cand i-ai raspuns ca si tu il iubesti ai facut-o pentru ca te-a luat oarecum pe nepregatite si nu ai vrut sa ii ranesti sentimentele, dar ca nu asta simti de fapt. Propune-i sa ramaneti amici. Cu cat amani momentul, cu atat va suferi mai mult. Si nu e corect pentru el.
Cea mai mare prostie pe care ai facut-o!
Mai bine ii spuneai ca nu-l iubesti decat sa-i spui ca il iubesti si de fapt sa nu-l iubesti. Mai tare il ranesti.
Sa nu mai spui asta niciodata vreunui baiat, nici macar in gluma, doar daca e pe bune!
Da...i-am spus adevarul! M-am invatat minte
Nu conteaza ca l-ai pacalit pentru ca si el te-a pacalit si se pare ca tu chiar ai crezut. Minciunica aceasta se poarta, e cool.
Cel mai bine ar fi sa te desparti de el daca nu il iubesti, adica sunteti impruna si nu il iubesti? Sincer, eu as pune capat relatiei. Sper ca te-am ajutat!
Eu as vrea sa fac asta....sincer as vrea! Dar el o sa supere oare? mi se pare ca`i foarte disperat
Mai bine ii spui acum decat mai tarziu cand se va atasa si mai mult de tine. Spune-i cat de curand, oricum dupa o vreme va afla ca e zero pentru tine si mai bine e sa-i spui tu direct deoarece va suferi cu siguranta mai putin asa daca-i spui tu decat daca va afla el.