| Lore02 a întrebat:

Heyy!
Vreau sa ma ajutati cu niste ssfaturi. Deci incepem. De cateva zile a inceput sa imi placa de un baiat. E nascut in aceeasi luna cu mine si suntem amandoi sagetator. Suntem mai timizi.Iar eu mi-am facut curaj sa ii spun ca imi place de el. L-am intrebat daca ma place si a spus ca da.
Acum imi este frica sa-l intreb daca vrea sa fim impreuna. Nu stiu cum sa o fac..adica sa eu spun asa repede pe neasteptate? :o Ar fi ciudat thinking Pliss scrieti-mi cateva sugestii sa il iau cu incetisorul. puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Mai nu-i spune ca vrei sa fiti impreuna, iesi cu el, faceti chestii...asta vine de la sine.Ce sa-i zici''vrei sa fii prietenu meu''?happy asa? Nu.

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Imprieteniti-va si cu timpul va aparea o legatura stransa intre voi. Nu ar trebui sa iti fie frica asa macar va sti sentimentele tale pentru el.

| Azµre a răspuns:

Ieși cu el afară mai des, petrece mai mult timp cu el. Singur va face pasul

| PrintesaGumitaa a răspuns:

L-ai intrebat daca te place dar nu iai spus si ca vrei sa fiti impreunalaughing.Pai daca baiatu nu isi face curaj sa iti spuna ca vrea sa fie impreuna cu tine atunci i-al usor si din vorba in vorba revino la acest subiect si intreaba-l daca lui i-ar placea sa fiti impreuna.tongue

| Dariiiii a răspuns:

Daca inca nu v-ati cunoscut destul de bine, ar fi momentul sa o faceti. Conteaza foarte mult caracterul celui de langa tine, conteaza sa va placeti si fizic dar si moral. Daca va intelegeti bine si incepeti sa va deschideti unul altuia, atunci e momentul sa incepeti o relatie. Bafta!

| Lore02 explică:

Scuze..am observat cateva greseli. Sper sa intelegeti!

| Lore02 explică:

Va multumesc la toti. nu stiu cui sa ii dau funda..in fine, nu m-a refuzat am fost cateva zile imprreuna iar azi[ziua pe care o urasc] ne.am despartit..Asta e! Va multumesc!