Cred ca ar trebui sa aplici aceeasi metoda.si anume: atunci cand vorbesti cu el pe mess spune-i ca ai vazut un baiat dragut etc vezi tu ce mai spui dar nu atat de mult ca va parea mai degraba ceea ce si este (o inventie).fi sigura pe tine,pe situatie.iar fata in fata cu el incearca sa fi ''libera'' sa te faci ca nu iti pasa de nimeni si nimic,nici de el, canta-i in struna la glume, fa-i si tu glume de acelasi gen.fi si putin ironica si spune-i privindu-l fix in ochi si pe un ton mai aparte''da si tu esti iubirea mea'' sau cuvantul care ti-l spune el. daca vede ca te pierzi se crede el mereu stapan pe situatie si face asa la intimidare, fi tu cea care e mai stapana pe situatie ca el si putina indiferenta in rest nu ar strica...iar pe mess lasa-l in asteptare cand te intreaba ceva, fi mai indiferenta la ce-ti spune si e clar ca incearca sa te faca geloasa.din contra atunci cand iti spune vreau sa-mi fac o iubita etc spune-i ''wow:X super si ce mai astepti?''chestii d; astea.te descurci tu si va fi bine ai sa vezi.
Cred ca te place dar pe mess iti spune de fata aia sa vada daca esti geloasa. Poate fi o varianta, sau mai e una in care isi bate joc de tine. acum. eu nu iti pot da un raspuns, pentru ca tu il cunosti Dar oricum cred ca se simte atras de tine.
Vrea doar distractie Nu cred ca ar trebui sa te duci la acelasi liceu cu el doar pentru el
Draguta mea sa stii ca te place si vrea sa vada ce reacti ai tu cand zice de alta sa vada daca esti geloasa, dar tu fi mai smechera zi pe mess ca o intrat un tip super pe tine si ca vre sa va vedeti ceva de genu sti tu ce sa zici si o sa fie si el la fel ca si tine o sa fie gelos fa-o cu aceeas moneda succes lasa-mi un mesaj dupa ce faci sa vad ce o iesit Succes
Eu cred ca te place dar e mai fricos sa zica pe mess, si chestia ca vrea sa se combine cu alta fata e ca sa vada daca esti interesata de el, dar asa cred eu.
Mult Noroc!
Pe mess e emotionat i tremura mana pe tastatura si cand te intalnesti fata in fata prinde curaj