| amOre) a întrebat:

HeyYa^-^A trecut un an de cind nu mai suntem impreuna... zilele acestea imi aduc aminte de el din ce in ce mai des. tare rar schimbam cu el o vorba, iar acum foarte des il vad online, a intrat la mine in profil, m'a vizitat, in genere am impresia ca parca si'ar dori sa fim iarasi impreuna.
Stau si suspin, vreau sa intorc tot ce a fost frumos innapoi.
Spuneti'mi va rog vreun sfat, vreo idee. poate chiar si vreun status ca sa pun sa'si dea seama ca este vorba de el si ca mii dor. dar sa nu fie chiar direct.
poate sa'i scriu, sa mai vad ce mai face?
si daca el totusi si'ar dori ceva din nou cu mine, de ce nu ar face el pasul acesta?((
nu stiu ce sa fac. poate sunt doar iluzii, dar mi'l doresc innapoi din tot sufletul. e mai posibil ca dupa un an de zile sa mai fie ceva intre 2 pers?
Ajutati'ma(sper ca ati inteles ceva. din micul rezumat >facut

2 răspunsuri:
| Goofy77 a răspuns:

Pai poti sa ii dai un mesaj pe mess :" aaaaaaaaaa domnu ( cum ii zici tu lui mai intim) ce mai faci cum este adica asa surprinsa! pup

| emma_6707 a răspuns:

De ce nu ati mai putea sa fiti impreuna? daca va iubiti, si daca si el te doreste inapoi, cine stie, poate chiar ar fi mai frumos.
vezi si tu cand e pe mess si vorbeste cu el poti sa incepi cu ceva de genu. hei... cmf?
si so dati in diverse, amintiri, iar daca iti va vorbi frumos si nu te va respinge, poate ca o mai avea si el sentimente pentru tine. si oricum impreuna nu mai sunteti, ce-ai de pierdut daca vorbesti cu el? vezi doar sa nu-l asaltezi si sa se sperie si sa bata in retragere, in rest, INCEARCA!
bafta:*:*