Sa sti ca nu are dreptate, poate el chiar te place e e prea rusinos sa iti zica, si eu am fost la fel, imi placea de o fata si si ei ii placea de mine dar mi-a fost rusine sa-i zic asa ca si-o gasit pe altu' si m-o lasat cu buza umflata (asta a fost mai demult, cand eram in generala)
Noi nu il cunoastem si nu stim ce e intre voi, vorbeste cu el si sunt sanse mici sa te refuze, in cazul in care te simpatizeaza macar cat de cat
, pai daca ai prins gustul banilor, ai putea sa il inviti in oras, si sa o faci m des!
Daca e baiat istetz, sau nu, ramane de vazut!
Daca vrei sa il abordezi si sa te invite in oras, sa fie langa tine sa iti sopteasca cuvinte frumoase, sa fiti mai aproape unul de celalalt, pai, ar fi cazul sa nu fi disperata, ai putea sa incerci sa il provoci sa iasa in oras, sa il faci pe el sa te invite in oras! Gandeste, si spune-mi daca reusesti! promit ca am sa iti dau un suc daca reusesti! oriunde ai fi tu! am sa iti fac cinste cu un suc!
Succes
Mersi, o sa ma gandesc si daca reusesc te anunt
Heyy,Daca El a fost foarte atent cu tine tu acum ce ti ai imaginat?
Probabil regreta, acum faptul ca. ti a dat de inteles. ca ar dori ceva de tine.~ ok?
Asta e si chestia: el nu e tipul de baiat care e atent in general cu fetele (ba chiar nu prea le baga in seama, e mai retras)
Deci sfatul meu este sa nu ti mai faci iluzii degeaba!
Uh! esti cam dur! de ce zici ca n-as avea vreo sansa?
Off..Nu sunt dur deloc.Ci foarte realist! Daca el ar fi vrut ceva de la tine Cu siguranta ar fi facut o intr un anume fel! Faptul ca de ziua ta ti a Daruit cu totul diferit nu inseamna nimic!
Daca ar fi vrut sa iasa cu tine pe undeva., da o incolo de treaba ca ti ar fi spus.o ca doar nu i chiar atit de timid!
Okay, inteleg acum
Sa sti ca nu are dreptate, poate el chiar te place e e prea rusinos sa iti zica, si eu am fost la fel, imi placea de o fata si si ei ii placea de mine dar mi-a fost rusine sa-i zic asa ca si-o gasit pe altu' si m-o lasat cu buza umflata (asta a fost mai demult, cand eram in generala)
Noi nu il cunoastem si nu stim ce e intre voi, vorbeste cu el si sunt sanse mici sa te refuze, in cazul in care te simpatizeaza macar cat de cat
Da, de ce nu?!
Daca esti o fata frumoasa o sa te placa.
Tot ce trebuie sa faci e sa fii atragatoare si sa te lupti putin pentru a-i capta atentia mai tot timpul.
Cauta-i privirea, razi mult cu el, atinge-l asa soft si incearca sa il faci sa iti vorbeasca mult de la o distanta mica.
Fa-ti poze cu el si apoi va uitati impreauna. Vino cu ceva idei de filme de vazut in 2 etc...
Chiar daca e mai retras el, o sa prinda curaj daca incepi tu prima. Pare cun baiat cumsecade si nu ai de ce te teme.
Bafta!
Tu continua sa-l chemi, pentru ca sunt sigur ca lui nu-i va displace sa iasa cu tine, iar totul o sa se intample de la sine :->
Dupa cum in descrii e clar. Daca vrei ceva tu trebuie sa faci primul pas, el e prea fricos pentru asa ceva, crede-ma ca stiu persoane de genul si a trebuit sa ii combin eu ca ei... Ma rog succes!