Pai poate el a crezut ca esti cu el daca i-ai raspuns la sarut si cine te-a mai vazut! nu ai ce face, poti doar atunci cand te intreaba cineva sa negi, si explica-i si lui ca nu sunteti impreuna ca cine stie ce crede el!
Promiti multe fetito daca faci chestii de genu' de la varsta asta!
Daca nu prea il placi de ce te-ai pupat cu el? adica si ce daca stie toata scoala,nu ar trebui sa negi, i-ai putea rani lui sentimentele, iar ceilalti te vor crede o mincinoasa pentru ca ei stiu ca e adevarat mai ales ca au fost de fata si 2 pers care pot sa spuna ca e adevarat deci mai bine spune-le adevarul...
funda dai din dreapta unde scrie,, declari raspunsul castigator''
sper ca te-am ajutat:*
"... sa stie doar eu, el, o fata..." . Dar unde te-ai pupat cu el? Pai tu nu sti ca unii oameni au gura foarte mare? Si daca stie toata scoala, ce e chiar atat de rau? Asta e! De parca ceilalti din scoala nu s-au pupat cu nimeni niciodata. Lasa, ca o sa treaca, o sa se uite .
Si daca nu-ti prea place de el, de ce l-ai sarutat? Nu trebuie sa fi cu cineva, daca nu iubesti acea persoana. Nu prea cred ca te-a obligat cineva sa-l saruti. Acum asta e. Faptu-i consumat! Ti-am zis, lumea o sa uite . In 2-3 saptamani se va uita, poate chiar mai putin. sau mai mult
Scrie in dreapta "Declara raspunsul castigator" acolo dai click si acea persoana, va primi funda.
RRSecularHumanist întreabă: