Invit-o intr-o dupa-amiaza la o cafea, la un film, etc si cumpara-i si o floare. Nu te lua dupa idiotii de la -30 ani care zic ca nu se cumpara flori. Orice femeie apreciaza un barbat galant. Si, apropo! Sa simta ca te-ai pregatit pentru ea. Mergi la intalnire imbracat in haine mai frumoase.
Din potriva aia de 30 de ani sunt cu dat-ul florilor, care apropo e o idee tampita. De ce i-ai da o floare daca nu sunteti impreuna, o sa fie poate putin dragut dar in mare parte ciudat mai ales pentru ea. Nu mai suntem pe timpul lui strabunicu, fetele din ziua de azi vor cu totul altceva
Hai ma! Fugi cu cercul! Cate clase ai si cata vechime in viata asta? Mai invata si lasa idioteniile maneliste. Si vezi ca nu te-am intrebat nimic.
Ia spune-mi cate fete ai reusit tu sa cuceresti cu o floare la prima intalnire sau la o iesire ca intre prieteni?
Ce dracu? Nu stii sa citesti? Ti-am spus sa ma lasi in pace!
De ce ar trebui sa-i atragi atentia cu ceva idei traznite? Mai bine,incearca sa o abordezi politicos,poate chiar daruindu-i o floare,spunandu-i ceea ce simti pentru ea si apoi o sa vezi cum decurge totul.
Daca aveti prieteni comuni,ar fi mai usor:va intalniti toti,apoi gasesti un moment prielnic ca sa fiti singuri, ii spui ceea ce simti pentru ea, dar nu uita si de un trandafir, care te v-a ajuta mult mai mult, ca sa o cuceresti.
Asta e șansa ta poți să-i atragi atenția printr-o invitație la film, cafea, ceai etc.
P.S. dacă nu te grăbești își va găsi pe altcineva să o consoleze.
Pai n-am zis traznite, si mersi, ideea cu trandafirul e foarte buna.
Mersi apreciez mult raspunsurile sarcastica (y)
Bai de ce nu intelegeti ca ideea cu florile este cea mai prosta idee pe care o aud mereu. Nu ii dai o floare decat daca esti cu ea. E foarte ciudat sa oferi flori unei fete cu care nu esti intr-o relatie.Si nici ideea cu sa ii spui ce simti e tot dupa timpul lui ceausescu. In ziua de azi nu ii mai spui ce simti pentru ea sau o intrebi daca vrea sa fie cu tine, nu se mai face asa. In plus daca o intrebi o tampenie de asta e sansa mare sa te respinga pentru ca ea o sa simta ca este stapana pe situatie si cel mai probabil o sa te refuze.Tu trebuie sa ii atragi atentia glumind cu ea(vezi sa nu itreci masura) o mai iei in brate, o mai pupi pe obraz, chestii din astea. Nu te lua dupa toti astia de +30 de ani ca stiu ei cum sa agate o fata. Sunt trecuti de mult. Sper ca te-am ajutat