Duel= lupta cu pistoale... cu mainile goale e plictisitor(daca nu include arte martiale si chestii gen Matrix), daca nu aveti cu ce va bate atunci scoate Chuck Norrisul din tine si rupe-l(ai putea sa il si omori(ar fi epic). Si oricum puneti-o pe aia pe care va certati sa asiste, respectiv sa filmeze . Sa-mi dai si mie filmul, eventual sa-l publici pe Youtube, Facebook si alte site-uri d-astea.
La revedere si-un praz verde.
Nu o mai intreba nimic, vezi-ti de iubirea ta si saruta fata ori de cate ori ai aceasta posibilitate, si nu numai.
Păcat că ea nu! Și nici nu-i fata cuminte. N-o mai săruta data viitoare.
Las-o în pace.
Contează că are prieten! Nu-și vede de treaba ei.
Eu înțeleg că sunteți copii, însă vă jucați prea mult.
Dar să-ți explic! Tu te dai la ea, chiar dacă are prieten...ea se lasă sărutată și vorbește cu tine cu toate că stă cu altul. Ei bine, te asigur că o să-l lase pentru tine! Dar, cum l-a lăsat pe ăla, așa o să te lase și pe tine! Preferi tu așa?
Ia gata cu numele lasa-ti fata in pace ce conteaza -Amice ea a ales dintr-e tine si ala ala a castigat e mai bunaciune -obisnuieste-te/.
Ce nume frumos, Petronela. Stii de unde vine numele asta? Ei bine. probabil a fost nascuta la Rompetrol si ai ei erau oleaca beti cand i-au scris certificatul(sau poate doar n-aveau idei (ce tristut).
Buna asta . Se vede ca tii cu mine. Pace, One Love!
Omule. Fii atent. Propune-i sa se desparta de prietenul ei, zi-i ca oricum ala nu se compara cu tine si nici nu o iubeste, sa vezi ca o sa vrea. Si apropo, prietenul ei cati ani are?
De varsat ei de unde stii ca nu se compara cu mine si de unde stii ca nu o iubeste? Apropo: Cum adresez intrebarea cand sa-i zic ca sa se desparta de cheliuta ala?
Explica-i ca nu merita sa fie cu taranul ala fiert si ca oricum mai mult ca sigur nu-l iubeste cu fata aia speciala a lui, fi amuzant draga, zi-i chestia asta intr-un mod haios si... ai cucerit-o. Sau ai putea sa-i provoci prietenul la duel si care castiga o ia pe Petronela aia.
P.S: daca nu va bateti tot degeaba . Sa ma chemati si pe mine.
Btw: Cearta fara bataie e ca nunta fara lautari.
Eu nici nu-l cunosc pe taranul ala. Dar acum mi-ai dat o idee. Chit ca mie nu imi place sa distrug relatii dar pe asta o voi savura. Nu cred ca il va mai iubi fara dinti in gura . Prin duel la ce lucruri te referi ianfara de bataie? Ciocanele ce? [GLUMEAM cu ciocanelele .]
Sau macar lasa-l lat. Sa apari in ziar, sa fii star(te va ajuta s-o impresionezi p-aia).
Duel= lupta cu pistoale... cu mainile goale e plictisitor(daca nu include arte martiale si chestii gen Matrix), daca nu aveti cu ce va bate atunci scoate Chuck Norrisul din tine si rupe-l(ai putea sa il si omori(ar fi epic). Si oricum puneti-o pe aia pe care va certati sa asiste, respectiv sa filmeze . Sa-mi dai si mie filmul, eventual sa-l publici pe Youtube, Facebook si alte site-uri d-astea.
La revedere si-un praz verde.
Din cate se vede.tu iei o relatie cu ea in gluma si asta nu e bine. Daca tu o iubesti cu adevarat incearca sa o cuceresti dar daca tu vrei doar sa fi cu ea si dupa sa-i dai papucii...ea va suferi (daca te iubeste) Daca tu nu vrei decat o saptamana cu ea, uit-o. Daca iubesti o persoana nu ai cum sa te plictisesti de ea, insa daca o faci nu ai iubit-o niciodata cu adevarat.
Da... o iubesc tare dar stiu ca va trece odata de asta spun ceea ce am zis mai sus.