| D1998 a întrebat:

Heyyy TPU. m-am despartit de iubitul meu pentru ca l-am prins cu alta, dar el si acum imi zice ca sunt viata lui, si ca ma iubeste.nu stiu daca sa il cred:. nu stiu ce sa fac ca sa il uit. ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| simina36 a răspuns:

Daca intr-adevar iti doresti sa il uiti nu te mai impaca cu el, e posibil sa te insele si 2 oara, baietii au multa vrajeala si intotdeauna gasesc cum sa ne faca sa ne impacam cu ei...tu il cunosti mai bine si sper sa iei decizia corecta! pa pa

6 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Buna, abia dupa ce pierdem un lucru realizam importanta lui! Cam tarziu cu regretele, cand ai fost cu el de ce nu te-a apreciat? A preferat sa te sfideze si la prima ocazie sa te insele...asta da dragoste nu? Ce a vrut sa faca un schimb de experienta?laughing ha! Oricum nu se merita sa mai pot avea incredere in el, continua pe drumul tau si vei vedea ca se va gasi el si baiatul care sa te iubeasca si sa te aprecieze asa cum meriti! Acum stai mai mult cu prietenii, ei te vor ajuta sa-l uiti! Usor usor vei reusi! Ai grija de tine da? multa bafta!

| Vlad93 a răspuns:

Nu te mai osteni daca te-a inselat o data te mai inseala inca o data acum el spune vrajeli de ale lui si imi pare rau pentru tine nu il crede bafta in continuare si Sarbatori Fericite

| RalucutzaFarmer a răspuns:

Eu spun sa-l ierti poate ca a facut o greseala dar trebuie iertat.Dar daca neaparat doresti sa-l uiti nu te mai intalni cu el stai inchisa in casa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate chiar tu esti de vina! Poate te-a inselat din cauza ta, poate chiar tine la tine. Dar nu iti recomanda cu toate astea sa te impaci cu el. Nu poti uita pe cineva, asta e sigur. Doar daca te lovesti tare la cap, altfel nu merge. Cu timpul se vor raci sentimentele pentru el." Ochi care nu se vad se uita "

| D1998 explică:

Am uitat un etaliu.nu pot sa stau inchisa in casa sau sa fac tot posibilul sa il uit, il vad in fiecare zi, suntem la aceeasi scoalasad

| manescu a răspuns:

Nici nu ai idee citi iti vor mai spune ca esti viata lor. sfatul meu e sa cauti altul ca asta daca tea inselat odata nu va ezita a doua oara