| Anton_Cornelia_1992 a întrebat:

Heyyy TPU! Va rog frumos sa nu radeti de mine, dau fundita! Ce sa fac daca mie imi place de un baiat dar el nu stie ca exist? E viata mea, nu mai pot trai fara el, e casatorit si cum pot sa fac sa ii despart? Innebunesc! AJUTOR!

7 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

Dar cum ti-ai dat seama ca e viata ta? Ca nu poti trai fara el? Daca nici macar un schimb de replici nu ati avut?
Lasă omul sa isi trăiască viața, mai ales ca e si însurat.
Tu daca ai fi măritată ti-ar plăcea sa vina una si sa iti spargă căsnicia? Nu cred.
Asa ca, ce tie nu iti place, altuia nu-i face.

| RaissaToader a răspuns:

Buna. Totul pleaca de la psihic. E clar ca nu o sa-si lase familia pentru tine. Fiind casatorit, acesta e un impediment major. Si sincer, pe tine te-ar lasa constiinta sa stii ca l-ai despartit? Tot ceea ce iti ramane de facut este sa-l uiti. Cu timpul o sa-ti fie indiferent. Fiecare avem jumatatea noastra.Fiecare din noi avem perioade in viata in care atentia ne e fixata pe cineva in mod obsesiv, dar o sa-ti treaca.

| kandaraki a răspuns:

Tu esti o copila mica naiba care a vazut un barbat si mintea ta crede ca el e alesul tau, neavand experienta, dar nici MINTE.
Tu esti pierduta in confuz, psihic.
O sa iti treaca aceasta derutatie cu timpul.

| GoldenZenith a răspuns:

Ce? Vrei sa desparti o familie pentru ca in capul tau e fixata ideea ca tipul respectiv e "viata ta", desi el nu stie ca existi?

Gaseste logica, pentru ca eu jur ca nu pot.

| Violleta2022 a răspuns:

Atunci, spor la innebunit!

| Mak99 a răspuns:

Iti zic cum am reusit sa despart o femeie maritata.Fe-me-ie ma-ri-ta-ta si nu a fost singura data...

| Julia92Anna a răspuns:

Wow,wow,wow! Deja esti nebuna! Du-te la un psiholog!