| Shelovesya a întrebat:

Heyyyy deci am o verisoara de aproape 14 ani care vrea sa isi inceapa viata sexuala de la varsta asta cu prietenul ei, eu i-am zis sa nu se grabeasca si ca este prea mik, dar ea nu vrea sa ma asculte, oare este bine ceea ce face?:-s:-s:-s tin foarte mult la ea si nu as vrea sa ii sa intample ceva

Răspuns Câştigător
| Andra_3863 a răspuns:

Nu,normal ca nu face bine. Nu o baga in ceata doar cu "nu este bine". explica-i riscul unei sarcini,a infectarii cu diverse boli cu transmitere sexuala. Daca ii pasa de ceea ce spune lumea sau familia,intreab`o "ce o sa te faci daca afla familia? Stii cum o sa fii considerata?"
Explica`i si faptul ca pana la urma,este inca foarte mica si relatia ei nu va dura prea mult. Explicai ca prietenul ei poate sa o paraseasca dupa actul sexual. Daca el i`a propus,posibil ca doar asta sa vrea de la ea.
Este destul de nasol sa fii bagata in chestii d`astea. Cred ca stii,fata fiind,ca noi,purtatoarele de fusta,cand ne propunem ceva, cu greu dam inapoi.
Sper sa o faci pe verisoara ta sa isi dea seama de prostia pe care vrea sa o faca. Si eu am o verisoara si o iubesc enorm, imi e ca o sora. Dar am noroc ca are 13 ani si inca nu si-a propus nimic. Cred ca asi bate`o. Sa stiu ca sufera 10 minute si mai tarziu imi multumeste, decat sa imi multumeasca acum si sa sufere mult mai mult mai tarziu.straight face

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este foarte grav pentru sanatatea ei. Probabil prietenul ei este pedofil si o obliga intr-un fel (altfel e imposibil ca un copil normal de 14 ani sa se gandeasca la sex). Discuta urgent cu parintii ei, este foarte important.

| answer a răspuns:

Spune-le parintilor ei! Este in perioada in care o bataitza buna face minuni! Nu iti face pacat lasand-o sa duca la bun sfarsit ceea ce are in cap! candva iti va multumi daca faci acum asta!

| stoubiz a răspuns:

Poti asculta de Andra si de Claudiu, dar sigur se v-a enerva pe tine si va rupe legatura de amicitie dintre voi. Poti inschimb sa fii langa ea, sa iti prezinti punctul de vedere, iar daca nu te asculta e viata ei, daca incepi cu reprosuri, amenintari cu parinti etc se v-a indeparta de tine. Nu poate pati nimic rau, in cel mai rau caz va ramane fara prieten, dar tu vei mai putea fii langa ea sa o consolezi.

| claudiu89 a răspuns:

Spune-le parintilor ei si in cel mai rau caz sa nu faca fara prezervativ.

| Emma_2501 a răspuns:

Si eu am avut problema asta cu verisoara mea. dar i-am explicat ca nu este inca pregatita mental pentru a face acest pas. Am sfatuit-o sa mai astepte caci nu are nimic de pierdut. Si in primul rand treuie sa fie atenta cu cine vrea sa faca, caci daca nu are o relatie stabila, nu merita sa faca acest pas fiindca va fi parasita. Explica-i aceste lucruri si va intelegehappy