| Anonim_1879 a întrebat:

Hhm de unde sa incep? deci.ne-am cunoscut, ne-am indragostit, am format o relatie.in prima luna numai lapte si miere dupa.totul sa trasformat in amenintari, jicniri etc. dupa m-a inselat. l-am iertat.doar stiti iubirea e oarba.acum cam 3 saptamana intr-un moment de lumina ca sa-i zic asea, mi-am dat seama ca nu este cea ce imi doresc si relatia aceea nu ma facea fericita si m-am despartit de el, acum sincer mie mult mai bine fara el, dar ma suna in disperare si imi spune sa ne impacam ca s-a schimbat pentru mine, vreau sa va zic ca in tmpu relatiei ma jicnea si ma ameninta in ultimu hal.nu am fost o iubita care sa nul inteleaga, ci el nu ma intelegea pe mine, cand aveam o problema in loc sa ma ajute mai rau ma supara.nu am fost nici o sufocanta dar i-am aratat dragostea mea neconditionata.acum am cun un baiat in liceu meu, e un dragut un scump si ma place si eu il plac. putin dar mi-e frica de un nou esec sau o noua schimbare.si nu stiu ce sa fac.intrebarile mele sunt:ce sa fac cu fostul? care ma suna in disperare si imi zice ca s-a schimbat, si ce sa fac cu baiatul nou aparut? sa-i zic ca da vreau sa fiu cu el? sau ce sa fac?[multumesc anticipat:X celor care o sa-mi raspunda sau care imi citesc povestea:Xsi va rog nu vreau sa primesc mesaje in care sa ma criticati, toti suntem oameni, toti ne grabim si gresim:X]

Răspuns Câştigător
| 666_7474 a răspuns:

Buna happy Eu zic sa pui in balanta foarte corect caracterele ambilor, sa te gandesti cum ti-ar fi mai bine.Noi iti putem da doar un sfat orientativ pentru ca nu-i cunoastem nici pe ei, nici pe tine.
big grin Revenind, daca ti-a gresit odata, iar tu esti capabila sa il ierti, puteti continua fara probleme. Dar daca problemele din trecut invie, cred ca ar fi mai bine sa renunti la el.

Sper ca te-am ajutat happy Funda?batting eyelashes

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Nu ii mai acorda o sansa fostului.Asa zic toti.Incearca cu baiatu nou.Sigur va fi mai bine! Fii optimista! happy
Bafta! :* >big grin

| Shinen a răspuns:

Buna!
Draga mea, sigur ca nu o sa te critic. Toti oamenii gresesc. In primul rand, ar trebui sa ii spui sa te lase in pace. Crede-ma, nu meritai sa fii umilita. Daca nu vrea, schimba-ti numarul de telefon. Incearca sa te concentrezi pe noua ta relatie cu acel baiat din liceul tau. Acestui om nu ar trebui sa i se acorde a doua sansa. Acum, depinde si de tine. Dar, daca spui ca ti-e mai bine fara el, si ca placi acest baiat din liceu, atunci de ce mai ai abtineri? happy
Succes! Te pup.

Pa.pa.

| 21Ada a răspuns:

Bune, sa NU te IMAPCI cu fostul oh go on da-l incolo e un bou happy baga-te cu cel de la tine din liceuwinking nu toti sunt la fel :*