Buna Eu zic sa pui in balanta foarte corect caracterele ambilor, sa te gandesti cum ti-ar fi mai bine.Noi iti putem da doar un sfat orientativ pentru ca nu-i cunoastem nici pe ei, nici pe tine.
Revenind, daca ti-a gresit odata, iar tu esti capabila sa il ierti, puteti continua fara probleme. Dar daca problemele din trecut invie, cred ca ar fi mai bine sa renunti la el.
Sper ca te-am ajutat Funda?
Nu ii mai acorda o sansa fostului.Asa zic toti.Incearca cu baiatu nou.Sigur va fi mai bine! Fii optimista!
Bafta! :* >
Buna!
Draga mea, sigur ca nu o sa te critic. Toti oamenii gresesc. In primul rand, ar trebui sa ii spui sa te lase in pace. Crede-ma, nu meritai sa fii umilita. Daca nu vrea, schimba-ti numarul de telefon. Incearca sa te concentrezi pe noua ta relatie cu acel baiat din liceul tau. Acestui om nu ar trebui sa i se acorde a doua sansa. Acum, depinde si de tine. Dar, daca spui ca ti-e mai bine fara el, si ca placi acest baiat din liceu, atunci de ce mai ai abtineri?
Succes! Te pup.
Pa.pa.
Bune, sa NU te IMAPCI cu fostul da-l incolo e un bou baga-te cu cel de la tine din liceu nu toti sunt la fel :*
marie180397 întreabă:
Buterflyy întreabă:
Pufoshenia_5716 întreabă: