| Tobeornottobe a întrebat:

Hi again.sunt cu un baiat foarte popular din orasul meu.adica e vazut bine pentru ca ai lui au bani.propabil e cel mai bogat din oras.sunt cu el de o luna.si se comporta exemplar cu mine.se afiseaza cu mine in fata prietenilor si in fata mamei sale.pe tatal lui nu am avut ocazia sa l cunosc pentru ca e mai mereu plecat. dar vreau sa zic.ca atunci cand e cu mine ma pupa mereu nu mi da drumul nici o secunda. face cam tot ce i spun eu.am fost la disco si nu s a dezlipit de langa mine.cu toate ca toti baietii de acolo din disco erau atenti la animatoare.ma pupa mult.am observat ca ar vrea sa stea cu mine toate seara. dar din pacate am program.de sex nu mi vorbeste.am adus eu odata aminte de chestia asta si mi a zis ca nu se grabeste si ca toate vor venii la timpu lor.ca nu l intereseaza asta de la mine. el are 20 si eu 17. dar el e la facultate la bucuresti.si vine la 1 saptamana 2.si cand vine aici numai cu mine iese in fiecare seara. si cand e acolo imi trimite mai rar mesaje.adica imi trimite dar probabil nu atat de mult cat as vrea eu.si i am zis ca ma deranjeaza ca nu trim mai multe.si mi a rasp ca din relatia anterioara fata cu care a fost l a parasit pentru ca era stresant cu mesajele si ca ii trimitea multe.si mi a zis ca nu vrea sa repete acelasi lucru cu mine.si ca eu sa l cred ca e obsedat.si ca ii e ca am eu treaba si ca m ar deranjeaza pe mine.si eu i am zis ca nu ma deranjeaza deloc.si acum a inceput putin mai des sa mi dea msje. dar parca nu atata atentie cat as vrea eu.pe mess vorbim mult si imi trimite inimioare, pupicuri.nu stiu ce sa cred chiar ma place? ca eu am inceput sa prind rau drag de el. ajutati-ma cu un sfat.cum vedeti voi relatia mea cu el.de lunga durata? ceva frumos mai tarziu? pup

Răspuns Câştigător
| rap4life a răspuns:

Dupa mine, eu zic ca tine mult la tine, daca tu spui ca sta numai cu tine in discoteca.
Cred ca o sa fie o relatie frumoasa, si lunga.
Bafta multa big hug

12 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Il interesezi dar ai grija si nu-l sufoca cu pretentiile tale pentru ca, fiind student are si el programul incarcat si nu are asa de mult timp cum ai tu. Daca te place si-i place compania ta, fii serioasa si sa iesi numai cu el si nu-i propune tu sa faceti sex, pentru ca nici nu se cuvine si nici nu este asa de important la varsta pe care tu o ai. Posibil ca el nu-si doreste o cucerire usoara, o aventura cu tine ci, vrea sa te cunoasca si sa-si dea seama, daca tu esti fata pe care ar vrea s-o aiba la sufletul tau.
Lasa-i lui initiativa si tu fa-ti programul dupa el lui atunci cand vine acasa si vei vedea ca o sa aveti o prietenie frumoasa si de ce nu o dragoste adevarata. Timpul va decide daca sunteti facuti unul pentru altul si pana atunci tu vei mai creste si vei sti ce vrei de la viata si de la "jumatatea"ta daca se va dovedi ca acesta este baiatul care este sortit pentru tine.
Mult noroc si fii o fata model si vei vedea ca, totul o sa fie bine.

| matchpoint a răspuns:

Cred ca acestea sunt simptomele bolii numite dragoste. Din pacate nu am nici un tratament, e nimicitoare acesta boala. Glumeam...
Draga mea tu esti indragostita de acest tip pana peste cap. Si din cate spui tu este un tip ok, deci nu vad de ce esti ingrijorata. Lasa timpul sa treaca si cu siguranta lucrurile lucrurile se vor clarifica si in interiorul tau.Ma bucur sa aflu ca mai exista tipi asemenea celui despre care tu vorbesti. In ziua de azi majoritatea cauta doar sa-si satisfaca propiile placeri si mai putin tin cont de ce simte persoana care este aluturi de ei. Esti o norocoasa.
Insa simt in mesajul tau ca tu nu esti pe deplin fericita.Nu face greseala sa fi in continuare alaturi de el doar pentru ca el e poate cel mai popular baiat din oras.

| Eu4EverX a răspuns:

De unde vrei sa stim noi cat va dura?

Ai o relatie frumosa bucurate de ea!

Sa sti ca eu eram cea mai fereicita daca prietenul meu statea toata seara lanaga mine!
Si crede-ma ca te invidiez pentru o asa relatie!

Mult succes in continuare!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Stai linistita... o sa fie bine... din cate ai spus se subintelege ca tine la tine...eu vorbesc cu el o data pe zi(tot la facultate plecat)... dar decat deloc mai bine putin happy

| Tobeornottobe explică:

De dovedit sincer stie foarte bine sa mi dovedeasca ca il interesez.se comporta super.cum am mai zis. dar nu stiu cum sa l fac sa si exprime asta.eu una as avea pretentia sa aud asta de la el din gura.sa spuna si in cuvinte ceea ce simte. m as simti mai sigura daca ar exprima asta si in cuvinte. el e si mai timiduts asa.cum sa l fac sa scot din "chestia" asta.ca daca ii zic eu ceva si aduc eu aminte de un anumit sentiment legat de sentimente viitoare. el ma aproba e de acord cu mine in toate. dar nu dezvolta.nu stiu cum sa zic daca ma intelegeti happy

| nathalie a răspuns:

Mie mi se pare foarte okhappy
eu zic ca o sa fie o relatie frumoasahappy
mult noroc si toate cele bune>big grin

| Jupiter a răspuns:

Fa tu primul pas, exprima-ti tu sentimentele si poate prinde si el curaj. Comunicarea e foarte importanta intr-o relatie.

| dory a răspuns:

Eu cred ca tine la tine, durata relatiei depinde doar de voi doi. daca ai incredere in el nu ai de ce sa te temi.si daca spui ca este afectuos, probabil are sentimente adevratae pentru tine, ar trebui sa discutati lucrurile ce va framanta

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sa fii multumita ca tine la tine si nu e un obsedat sexual cum sunt majoritatea baietilor dar nu il sufoca.

| Tobeornottobe explică:

Va multumesc mult de tot. pentru urari.la fel va doresc si voua.eu sunt foarte fericita ca l am gasit pe el.sa se comporte atat de frumos cu mine.totu va fi bine pana la urma. sper doar sa nu dau eu cu bata in balta laughing ca eu sunt mai dificila de fel si mult prea pretentioasa.va multumesc inca o data. va pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa te casatorosti cu unu bogat eu am intrat sa vad ce greseli de ortografie caceti si aici am gasit multe

| bibsy a răspuns:

El e student si normal ca nu are timp de toate mesajele si chestiutele acelea dragute de care noi femeile avem nevoie ca "dovezi"! eu cred ca e un baiat de milioane si ca el chiar te iubeste, doar ca o face in felul lui! E protectiv, afectuos si cel mai important, sincer! Cred ca n`ar trebui sa pierzi asa un baiat pentru ca exista cam unul la o mie! Sper ca relatia dintre voi sa fie una de lunga duratabig grin