Putin probabil, in general sa intampla asa si rare relatiile care rezista peste ani si chiar de apreciat, oricum.in inima ta va fi mereu "Prima dragoste"sau "dragostea vietii tale":X:X
Dar poti te rog din nou sa raspunzi la intrebarea deplina?
Mi-ai zis ca a fost o dragoste de 5 ani
A fost destul de mult.deci pot numi ca asa o dragoste nu se uita cu una cu doua.
Ma bucur ca ai intalnit un nou baiat! mi-as dori din suflet sa mi se intample si mie...
Pai puteti vorbi despre voi...ma rog, ca de obicei il poti intreba ce a facut azi si cate chestii
Din pacate chiar nu stiu cum sa il faci sa vorbeasca el prmiul.aici sunt 2 variante
1.E timid fiindca te place.
2.Nu il interesezi.
Ma rog tu trebuie sa spargi mereu gheata si daca vei avea o relatie cu el, si vezi ca incepe sa de departeze de tine, dai bassu tu sa nu cazi fraiera. SUCCES si ma bucur din sfulet ca ai intalnit alt baiat
De la fata care nu va mai zambi...
Dragostea veche va ramane mereu intr'un cufar cu amintiri.In timp ce o noua simpatie...nu prea stiu,poate are sansa sa se transforme si ea intr-o dragoste veche,simpatiile vin si pleaca, dragostea adevarata ramane, peste ani si ani.[Stiu cum e]
Buna.Poti afla ce ii place lui,de ce e pasionat,muzica,filme, haine, ceva in gen si poti pune ceva la avatar sau la status care sa ii atraga atentia si sa il faca curios.Astfel te va intreba de vorba in legatura cu subiectul acela si de acolo poti dezvolta. Sper ca te-am ajutat.:*