Da ce aveti ma cu ea ? ce vi se pare ca a zis asa rau
deci :*, eu te contrazic aici
ca daca ar fi un smecheras el ar face primul pas, nu si ca astia sunt mai cu tupeu asa ,
in fine. pai de ce nu pui pe cineva ca sa vb cu el si sa il intrebe daca ii place de tine, daca ar vrea sa fie cu tine, chestii din astea
Ce fetita ratata poti fi. =)
M-am uitat si eu prin intrebarile tale, culmea pe 10 Iunie 2010 aveai 16 ani acum ai 18? au trecut cateva luni nenea
Iti trebuie un control, sunt eu tampit da tu ma intreci!
Vorbesc asa pentru ca ori esti o fetita tampita inecata de viata ori esti un poponaut de 40 de ani ori un bostan de 13 ani plin de cosuri!
De unde stii ca esti frumoasa_ eu zic sa ii spui sa te ajute cu ceva. te imbraci intr-o bluza transparenta fara sutien, chiloti tanga cu aţa niste pantaloni mulati. daca vrei poti renunta la chiloti. asa il atragi sigur
De ce imi raspundeti grosolan? daca nu va convine puteati simplu sa ignorati intrebarea? ce urat! pentru mine e ceva serios
Incearca sa intri intr-o discutie deschisa cu el si prin vorbe sa pomenesti ca iti place un baiat si incepe sa il descrii si poate isi da seama singur dar daca nu incearca sa iti faci curaj! Sper sa te ajut!