Vai, nu te supara, m-am uitat peste celelalte intrebari puse de tine si ai doar 14 ani...Esti prea tanara, corpul si mintea ta nu sunt pregatite pentru asa ceva... o spui chiar tu...
Mai asteapta, e vreme destula, macar de la 17-18 ani in colo. Si sunt atat de multe chestii la care va trebui sa te gandesti apoi: o posibila sarcina, infectie cu transmitere sexuala, contraceptie de urgenta... Eu la varsta ta nu stiam prea bine nici cum arata organele sexuale intr-o carte, visam la primul sarut, nu zic, vremurile au evoluat, copiii sunt mai precoce, dar tu ai vreme destula si pentru asta. Stai si asteapta pana esti sigura ca asta vrei, stii anatomia organelor sexuale si metode contraceptive etc. Nu te arunca cu capul inainte, eu am asteptat pana la 25 de ani si nu am murit, sunt fericita cu el, dar crezi ca am vreo garantie ca nu ma va parasi? Nu nu am decat increderea daca ma intelegi... Ori tu in 3 luni nu poti sa-l cunosti asa de bine, sa stii daca este omul potrivit, si sa-i acorzi maximul de incredere. Asta se castiga in luni bune de prietenie, chiar ani.
Acum sunt curioasa ce sacrificii ai facut pentru el? Nu fa nimic care sa te umileasca, sa te faca sa te simti rau, nu merita sa investesti asa de multe sentimente pentru ca esti la inceputul relatiei si poti ramane cu buza umflata.
Draga mea cam atat am avut sa-ti spun. Tine minte e viata ta, faci ce vrei cu ea dar ai grija ce faci, fii fata cu cap ca sa nu suferi mai tarziu.
Numai bine!
Dupa 3 luni? Cine naiba ar face asa ceva. Mi se pare absolut absurda ideea. Construiti intai o relatie, cunoasteti-va, creati intimitate. ma gandesc ca dupa 3 luni de-abia sunteti in faza de saruturi mai pasionale. Nu cred ca intr-o relatie cat de cat serioasa se poate pune problema de sex. Probabil vrea doar sex sportiv, fara sentimente. daca si tu iti doresti asta, o puteti face. daca insa vrei sa aiba semnificatii mai profunde, mai e mult pana acolo.
Buna, pai eu am fost un an cu un baiat si nu am facut sex cu el si il cunosteam destul de bine si il iubeam cu adevarat, dar nu m-am simtit pregatita si nu aveam destula incredere si asa a fost bine, ca nu am cedat, acum nu mai sunt cu el... dar, nu conteaza, era mai rau daca as fi facut-o si apoi m-ar fi lasat balta, nu merita...ai timp, daca te iubeste, te va astepta si nu te va stresa, 3 luni nu e chiar asa mult timp incat sa cunosti o persoana, sunteti abia la inceput, nu lua o decizie gresita sa nu regreti mai tarziu, aveti timp, sa va cunoasteti mai bine, sa va claditi o relatie frumoasa bazata pe incredere, iubire multa si respect, nu totul se bazeaza pe sex, stai linistita ca va ramane cu tine daca ii pasa de tine, un baiat daca iubeste o fata face sacrificii mult mai mari...
Nu te grabi sa nu iti para rau mai tarziu, cu atat mai mult ca nu ai incredere in sentimentele lui.Eu cred ca e prea devreme dupa 3 luni sa faci asemea pas, de regula baietii sunt in stare sa jure pe orice pentru a obtine ce vor apoi se plictisesc si cauta pe alta.Decizia este a ta, dar eu nu te sfatuiesc sa faci asta.
Tinel asa, inca ceva timp. sincer, sunteti de prea putin timp impreuna, asculta la mine, nu te lasa cazuta in patul oricui, dupa cum pui prb inteleg ca esti virgina. Ai mare mare grija. Dupa 3 luni nu vad inca incredere, iubire, pasiune, nu te darui. este ft urat din partea lui ca de asa putin timp te vrea in dormitor!
Mai tine-l putin timp in suspans daca insista nu te culca cu el daca nu insista..si tu vrei sa o faci..ai putea
Chiar daca ti-e frica pentru ca s-ar putea sa fie cu altcineva, esti inca mult prea tanara. Mai bucura-te, nu te lega la cap cu iubire de acest grad asa de tanara.
Stai tu cuminte, nu te lega la cap daca nu te doare...mai bine renunta la el daca nu stie sa te respecte si sa te astepte
Sa nu te increzi niciodata prea mult in oameni... Nu ai de unde sa stii ce e in mintea cuiva, iar cand un om are interese e in stare sa faca multe ca sa ajunga la ceea ce doreste... Si fraze din astea memorabile putem baga toti. "te iubesc ca pe viata mea, sa moara mama!" sau "jur ca n-o sa ma despart de tine niciodata!"... In principiu sunt doar cuvinte... si prin cuvinte nu oferi nici o garantie.
Daca el nu doreste sa te astepte pana cand simti tu ca esti pregatita sa treci la pasul urmator in relatia voastra, nu te merita! Nu trebuie sa te sacrifici atat de mult pentru el(observ ca ai scris ca ai facut multe sacrificii pentru el, dar gandeste-te ca dragostea e oarba, si mai ales acum, la inceputul relatiei, baiatul e foarte atent si iubitor iar fata indulgenta si intelegatoare...si asta din pricina sentimentului aluia dragut care va face sa plutiti.si sa va minimalizati reciproc defectele.). daca faci un sacrificiu, fa-l dupa ce ajungi sa-l cunosti destul de bine ca sa stii ca merita si asigura-te ca nu va avea urmari neplacute in viitor! Nu fa compromisuri aiurea, pentru ca tu vei avea de suferit!
Gandeste-te bine, ca nu prea e de glumit cu situatiile astea... Trebuie in primul rand sa ai grija de tine, ca o viata ai, si nu trebuie sa o traiesti regretandu-ti trecutul...
Bafta! and take care...
Eu nu mai am cu ce sa completez, celelalte persoane au spus cam totul, eu doar am sa repet ce a zis prima persoana: daca observi in continuare insistente din partea lui nu numai sa nu te culci cu el ci rupe legatura cu el ca s-ar parea ca e cu tine doar pentru acest motiv. :* si ai grija de tine
Iti spun sa mai astepti, fiindca dupa ce vei face acest pas poate fi posibil sa se dezvolte posibile subiecte de cearta, daca tine intr-adevar la tine va astepta. PWP
Daca nu esti pregatita nu o face daca te iubeste te va ast atat cat va fi nevoie nu crezi?
Da ce pierzi? cinstea? afla tot cartierul? si ce? o sa fii cautata de toti. o sa ai un succeeeees.culcate cu el. daca a jurat omul. si eu de cate ori am jurat. da pana a doua zi era valabil.acum nu mai jur deloc.de ce? scrie in biblie sa nu ne luam angajamente pe care nu santem siguri ca le putem tine.si eu nu sunt sigur de azi pana maine.
Esti simpatica cu asemenea intrebari. Daca vrei respect, o imagine curata si anonimat stai asa cum esti, ai o viata inainte sa faci tot ce vrei. Daca vrei sa fii cunoscuta, aratata cu degetul si cu o fata stearsa ridica numai codita ca viata se schimba neastepat de repede. La varsta ta sunt alte lucruri de facut, traieste-ti copilaria ca vei plange dupa ea, ai timp de actiune. Nu te transforma de la o varsta frageda intr-o 'vagaboanda', asa usor se incepe, e greu sa fii fata si e greu sa tii garda sus, n-o lasa ca vei fii lovita. Sunt barbat si stiu cum gandesc semenii mei, atentie foarte mare ca sunt foarte inselatori. Printre principalele mele ocupatii inainte de casatorie, era si sucitul mintii fetelor...asa ca MARE grija, daca vrei un viitor curat, demn de o doamna, nu-ti pata imaginea de pe-acum, atentie tuturor fetelor cu aceeasi problema.
Pentru sotia mea, am fost 'primul' din viata ei si pentru asta o respect mai mult decat, daca ar fi fost tras-impinsa de la unul la altul...eu asa sunt si gandeste-te ca poate sunt multi ca mine.