| anndra56 a întrebat:

Hi all! Totul incepe atunci cand m-am indragostit de un baiat arab aici in Franta.Am fost impreuna 1 luna totul mergea bine numai ca cateodata nu ma prea baga in seama, iar intr-o zi mi-a spus ca vrea sa ne despartim(noi fiind la aceeasi scoala)...Am acceptat pentru. ca nu vreau sa stie sunt foarte disperata dupa el.Acum problema este ca sunt foarte trista de cand ne-am despartit si nici macar nu am mai vorbit de atunci!sad Sfaturi! Dau funda si voturi

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Sfaturi?
Sa plangi una buna si sa pui punct!
Sa nu te mai gandesti la el,chiar daca ti-e greu fiindca-l vezi mereu la scoala.
Incearca sa-ti umpli timpul cu lucruri care iti plac,intr-adevar,plimba-te,iesi la cumparaturi,mergi intr-un loc unde vroiai sa mergi de mult timp si ai tot amanat,orice,numai sa ai mintea ocupata cu altceva.
Oricat de greu este,trebuie sa depasesti starea asta si sa inaintezi in viata.
Si, stiu ca iti va trece.
Imi place ca esti mandra si nu vrei sa-i dai satisfactia sa te vada disperata.
Continua in felul asta si ramai mandra si frumoasa!
Baieti, vei gasi multi!
Mult noroc!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asteapta si ai sa vezi cum timpul le rezolva pe toate o sa dai de altul.

| Kruger2 a răspuns:

Daca a vrut sa va despartiti, asa veti ramane. Chiar daca va veti impaca, pana la urma tot va repeta gestul. O sa fie greu, dar o sa treci peste. Creierul are capacitatea de a rejecta persoanele de genul acesta odata cu trecerea timpului, deci it's just a matter of time.

| Catalinaa_3945 a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa nu`i mai arati ca esti trista. Sa te comporti normal, ca si cum totul s`a incheiat iar tu nu ai niciun regret. Cred ca asta il va pune putin pe ganduri big grin