| alexutza_1725 a întrebat:

Hi! am nevoie de ajutor. un baiat a zis ca sunt frumoasa si seman cu fosta lui prietena. se tot da le langa mine. sta numai langa mine si chestii din astea. problema e ca celei mai bune prietene ii place de el. eu nu pot sa spun ca imi place de el... doar ca tin la el adica nu stiu daca il iubesc...problema e ca el nu o baga deloc in seama pe ea si sta numai cu mine acum m nu stiu ce sa fac. m-a intrebat deja si i-am spus ca ma gandesc 2 zile au trecut 3 si ma tot bate la cap nu stiu ce sa ii spun. plsss dau fundita. ajutor!

13 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Vorbeşte întâi cu prietena ta şi întreab-o dacă o va deranja dacă tu vei fi cu băiatul respectiv. În funcţie de ce îi spune ea, faci o alegere. E păcat să strici o prietenie pentru un băiat faţă de care nici tu nu ştii ce simţi! Baftă!

| shtephie a răspuns:

Nu trebuie sa te compare cu fosta lui prietena! Inseamna ca ink mai tine la ea! Nu stiu. mai intalneste'te cu el si vezi ce fel de om e... apoi ii dai un raspunshappy

mariana
| mariana a răspuns:

Daca ti-a spus ca tu semeni cu fosta lui prietena inseamna ca lui ii mai sta gandul la aceasta si cred ca, trebuie lasat sa-si clarifice sentimentele. Daca tie nu-ti place de el, ori il apreciezi doar ca prieten, trebuie sa-i comunici acest lucru. Daca insa prietenei tale ii place de el incearca sa-i propui sa iesiti impreuna la o plimbare si vei vedea care va fi soarta relatiei voastre pe viitor. Poate asa vei sti si tu ce vrei de la el.
Sa fii iubita si asteapta ca sa vezi daca baiatul in cauza are sentimente pentru tine si ca, nu-i amintesti doar de fosta lui prietena, motiv pentru care iti cauta compania pentru ca, atunci totul va fi un surogat si nu cred ca te vei multumi cu asa ceva si nici nu este cazul sa te multumesti cu resturi.

| Miauti a răspuns:

Dar de ce nu i ai spus prietenei tale chestia asta? asta inseamna ca te atrage baiatul ala. si de aici poate o sa ajunga la cearta intre tine si ea, doar pentru ca nu ii ai spus.

| alexutza_1725 explică:

A vazut si ea ca el se da pe langa mine si nu a zis nimic. ea nu stie ca el m-a intrebat. sa ii spun? nu e cea mai bunas prietena. e o prietena buna ca acum un an mi-a facut o faza najpa cam tot asa. eu placeam un baiat si s-a bagat ea cu el. pana la urma ne-am impacat... dar nu stiu ce sa fac sfaturi va rog!

| Gabbitzu a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii spui ca vrei sa-l cunosti mai bine, ca ai nevoie de timp si ar fi mai bine sa ii spui ca mai exista cineva care il place, si ca ar fi bine sa se gandeasca mai bine la ceea ce vrea el de fapt, spune-i-o direct in fata,, daca ma vrei in pat, nu o sa ai sanse " de ce spun asta? pentru ca multi folosesc textul,, te cun de undeva? cum nu semeni mult cu ex si etc, te place chesti din astea " si la un momendat daca fata cedeaza el nu ar fi prost sa nu faca,, pasul mare " pentru el sper sa ma intelegi ce vreau sa spun, sunt baiat si am incercat metoda si sincer mi-a reusit acum si de tine depinde succes in viata si ai grija de tine

| Gabbitzu a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii spui ca vrei sa-l cunosti mai bine, ca ai nevoie de timp si ar fi mai bine sa ii spui ca mai exista cineva care il place, si nu uita ca si prietenei tale ar trebui sa-i spui cea ce crezi tu despre el adica ca te place etc, mai intai vorbeste cu prietena ta si apoi cu el, uneori se aplica metoda baietilo, te cunosc de undeva / semeni cu fosta mea prietena, mai exact cum a spus si el, este o metoda mai veche de agatat si de a aduce cat mai multe fete in pat, sper sa ma intelegi. Succes in viata o zi buna

| Bia` a răspuns:

Poi, vorbeste mai intai cu prietena ta. Dar daca ai zis ca prietena asta a ta ti-a mai facut si anul trecut o faza de asta, mai degraba ai decide singura daca vrei sa fii impreuna cu acest baiat pentru ca multe fete se dau bune prietene pe langa si dupa iti fura prietenii si chiar si iubitul.ai grija... vorbeste cu baiatul acesta si intreaba`l daca simte ceva pentru prietena ta sau de ce vrea sa fie cu tine daca totusi tu ii amintesti de fosta lui iubita?

| lavi94 a răspuns:

Spune-i prietenei tale ce simtii pentru el, poate nu se va supara daca ati fi impreuna.Chiar daca o sa ii fie greu, mai ales daca el no baga in seama pe ea, nu are rost.

| aangelia a răspuns:

Prietena aceea. ar trebui sa i spui ca iti place de el si sa nu mai se invarta atata dupa el cat timp se da la tine.
Da-o naibii, si baga-te cu el?big hug :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca spune ca semeni cu fosta lui prietena inseamna ca se gandeste la ea nu la tine

| anananana a răspuns:

Lol! du. te la el si spune-i : " cum adica seman cu fosta? tu vrei sa vb cu mine pentru ca seman cu fosta? atunci du. te la fostawinking" si atatlaughing [Baftaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce sa iti zic zi tu daca iti place de el
si prieteni tale spune-i cati pare rau dar daca nu se aita la ea spune-i ca o sai casesti \sa si gaseasca s i jumatatea