| xFaith a întrebat:

Hi.
Am o relatie de 1 an jumate, si cred ca am gresit aratandu-i multa iubire, adica : il alint, il mangai, il imbratisez, il sarut etc. si cred ca l-am cam sufocat. si el imi arata dragoste si iubire doar ca eu ii arat mai mult.
As vrea sa fiu putin mai indiferenta, desi nu prea o sa imi fie usor. vreau ca sa ii lipseasca putin afectiunea mea.
Imi puteti spune cum?

8 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

De ce ai face asta?

Vrei să te părăsească?

Termină cu prostiile și bucură-te de el, arată-i în continuare cât de mult îl iubești.

O zi frumoasă îți doresc.

| raluk27 a răspuns:

Helau! Nu e adevarat. O fata trebuie sa se faca dorita si sa nu il lase pe baiat sa devina sigur de ea. E bine ca te-ai gandit la astahappy. Nu trebuie sa devii indiferenta la modul radical, dar atunci cand va vedeti nu sta calare pe el. Poti fi dragastoasa din priviri, vorbe. Stai langa el, dar nu ca lipitoarea. Din cand in cand cauta-ti de lucru, du-te la calculator/ bucatarie/ alta camera, citeste ceva, schimba niste sms-uri cu o colega. Lasa-l pe el sa vina la tine, sa te ia in brate, sa te atinga, sa nu-si mai ia mainile de pe tine. Mai ales daca esti aranjata si mirosi frumoshappy

| HueyFreeman a răspuns:

Daca te streseaza asa de tare mai bine discuti cu el sa vezi daca nu este deranjat. Este asa de greu?

| Cristiann25 a răspuns:

Tu gandesti? Apoi o sa ne scrii povestea ta frumoasa despre o relatie de 1 an jumate care s-a terminat! Daca esti indiferenta si rece su el o sa se indeparteze si apoi degeaba o sa incerci sa fii calda, dulce cu el DEGEABA!

| Șurubelniță a răspuns:

Esti fraiera daca incerci sa devii indiferenta. Gresesti amarnic. Gandeste-te si tu, daca devii indiferenta pai atunci el o sa-si puna semne de intrebari in privinta faptului daca il mai iubesti sau nu, il vei indeparta treptat de tine. Asta iti doresti? Daca nu, atunci termina cu prostiile si comporta-te la fel in continuare cu el!

| Apocaliptic a răspuns:

Tu faci foarte bine.
Cel mai bine e sa stati la o discutie mai serioasa, daca vrei.

| loredanaFS a răspuns:

Aici gasesti cateva raspunsuri: http://fetelestiu.ro/lifestyle/tabu/

| Ingerasulinocent a răspuns:

Pai...esti sigura ca asta vrei? Cred ca ti-ar fi spus pana acum daca il sufoci.