anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi, am si eu o intrebare mie nu imi vine ciclul lunar...doua luni imi vine doua luni nu dupa aia iar se deregleaza nu stiu ce sa fac este ceva grav sau pot sa stau linistita?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai sub 16 ani si esti in primii doi ani de la prima mentruatie, poti sta linistita cam 6-8 luni cu aceasta problema. Daca nu indeplinesti simultan conditiile, inseamna ca trebuie sa te vada urgent un ginecolog si apoi un endocrinolog. Urgent inseamna azi, cel tarziu maine.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pey depinde cati ani ai! Asta e foarte important.
Daca ai ciclu de vreun an nu ar trebui sa iti faci griji.
Daca il ai de mai mult timp cred ca ar trebui sa mergi la gineco si, din cate stiu eu, e posibil sa-ti recomande anticonceptionalele pentru reglarea ciclului menstrual!

| puisor a răspuns:

Cel mai bine e sa consulti un medic ginecolog el poate sa te consulte sa iti spuna mai exact daca ai vreo problema si te sfatuiesc sa te duci cat mai repede posibil ca nu e de glumit cu astfel de chestii.sanatate multa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu iti vine ciclul in fiecare luna inseamna ca nu poti sa faci copii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai mentionat varsta care o ai dar este o problema hormonala de care nu trebuie sa te sperii, si fetitei mele i se intampla ca 2-3 luni sa nu vina si apoi vine lunar sau ca si tie...insa doctorul mi-a spus ca nu-i nimic grav atata timp cat nu exista dureri mari de burta si hemoragii atunci cand il are...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze am uitat sa mentionez ca am 16 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu crying si eu am aceeasi problema crying habar nu am ce sa fac. am ciclu de aproape un an. [ am 13 ani ] si nu stiu daca e grav sau nu sad

| gabitza_5735 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie, dar am fost la medic si mi. a sp ca st mica si de aia(am 15 ani)

| supersexy a răspuns:

Sa sti ca pote sa fie o problema ar fi bine sa mergi cat mai repede la un medic ginecolog pana sa nu fie asa grav.