| aLina_8828 a întrebat:

Hi
am si eu o problemasad
si am nevoie de ajutor.
eu am un prieten pe un joc de vreo 3 luni.tzin foarte mult la el crying
dar astazi am vorbit cu un prieten de a lui de pe joc care il cunoaste de 2 ani.
mi-a spus ca pritenu`meu i`a furat tot ce avea p cont.straight facesi ei erau priteni f buni.de 2 anistraight face.
apoi acel baiat mi-a spus ca prietenu`meu are de gand sa faca asa si cu mine. cum a facut cu elstraight face
intr-o zi stiu ca se certase cu acel baiat (cosmy- mi`e mai usor sa zic)asa,, si se certase cu el si nu mai vorbise unu` cu altu`. nici nu am intrebat de ce. dar in seara asta mi-a spus cosmy de ce nu mai vorbise ei atunci. din cauza asta.(ca ii furase tot de pe cont)
si apoi mi-a spus cosmy ce am zis mai sus.si in seara asta l`am sunat p roby(prietenu` meu) sa-l intreb de ce se certase atnci cu cosmy.si nu a vrut sa`mi spuna. a zis ca nu e treaba meastraight face si chestii de astea.nu a vrut sa recunoasca adevarul.
acum eu nu stiu ce sa cred/fac crying
chiar tzin la roby.si nu stiu de ce ar vrea sa`mi faca si mie asta... pentru ca el spune ca si el tine la mine. si ne stim de 3 luni si pana acum mi-a facut nimic de genu asta miesad
acum mi-am schimbat si parola de la cont si sunt sigura ca maine imi va spune ca n`am incredere in el.si chestii de astea si o sa ne certamsadcrying
totusi am spus ca eu tzin l el...si acum nu stiu ce sa cred. dc sa faca asta daca si el spune ca tine la mine?sadsad + ca mereu vbeam la cu el la tel ore in sir.despre orice si mereu imi arata ca ii pasa de mine pentru ca niciodata nu a facut ceva ca sa ne certam.mai mult eu il mai suparam.
zicea ca la vara ar vrea sa vina si in iasistraight face:sad
si acum sadsad
ar fi mai bine sa il uit/sa nu mai vorbim/sa o incheiem sau? ce sa fac?sad
astept pareri

fundasad
; x; x

4 răspunsuri:
| aLina_8828 explică:

@Marynadelyna:
era vb ca tzin la el nu de joc. jocu` ma pis p`elwinking

| alexandrey a răspuns:

Hai sa vorbim pe mess da-mi id tau intr-un msg privat daca vrei, numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face hello e un joc frate parca ți-ar fura aurul din casalaughing. Hai sa fim mai serioși și sa nu ne complicam cu nimicuri.

| smsamif a răspuns:

Ii spui ca iti iei adio de la el daca nu si cere iertare de la cosy